Finestrat organitza un conjunt d’activitats esportives i d’oci per a l’entreteniment de xiquets i adults

Una onada de solidaritat inunda Finestrat amb nombrosos veïns treballant en la fabricació de màscares
14/04/2020
Segueix en directe el Ple ordinari: Dijous, 9 d’abril, 12.00h
14/04/2020

L’Ajuntament de Finestrat ha posat en marxa un conjunt d’activitats d’entreteniment per a tota la família, per a fer més amé el confinament des de les seues llars. Segons va explicar el regidor de Cultura, Héctor Baldó “Ja han passat més de 3 setmanes des que es decretara l’estat d’alarma i per tant des que els ciutadans estan reclosos en els seus domicilis. Per a véncer l’apatia i l’avorriment posarem en marxa un pla lúdic i d’oci perquè xiquets i adults puguen realitzar des dels seus ordinadors o dispositius mòbils i es mantinguen actius mental i físicament”.

Els dilluns es publicaran en les xarxes socials de l’Ajuntament diferents receptes de cuina. Mitjançant vídeos explicatius, es mostraran tots els passos per a realitzar delicioses receptes de rebosteria com magdalenes, bescuits, postres o pa casolà. Segons va apuntar el regidor “les receptes dels usuaris seran publicades en el perfil d’Instagram “joventut finestrat” i així fomentarem la participació entre els veïns ”. Els dimarts i dijous tocarà el torn d’activar el cos. Mitjançant uns vídeos esportius, una monitora oferirà una classe virtual i donarà tots els trucs per a mantindre’s en forma durant aquests dies d’aïllament. Els dimarts seran activitats per a adults, mentre que els dijous es realitzarà una planificació infantil amb divertits jocs per a practicar des de casa. Els dimecres estaran dedicats als més joves. Per a això s’han posat en marxa divertits vídeos per a compartir en l’aplicació més de moda entre el públic juvenil, el famós “Tik Tok”. Els participants que ho desitgen podran seguir els divertits vídeos i consells que es publicaran en el perfil de Tik Tok “Joventut Finestrat”. I per als divendres s’han organitzat diferents jocs virtuals en els quals es podrà jugar en línia entre tots aquells participants que desitgen iniciar aquests jocs de lògica, d’estratègia o de ball que entretindran sens dubte a tota la família.

Baldó va finalitzar afegint que “som conscients de l’esforç que en aquests moments està realitzant la ciutadania quedant-se a casa, un sobre esforç que especialment estan complint els més xicotets de la casa. Per aquest motiu, hem llançat aquesta programació lúdica per a en la mesura que siga possible fer més amé aquest confinament”.

(GABINET PREMSA. 07.04.2020)