Finestrat organitza el curs “Actívate y encuentra tu empleo” amb el suport de Caixabank

Plan municipal de Igualdad de Oportunidades para Hombres y Mujeres de Finestrat
01/03/2020
Finestrat, escenari de rodatge de “El cover”, primer llargmetratge de Secun de la Rosa com a director
04/03/2020

Des de la Regidoria de Formació de l’Ajuntament de Finestrat i en col·laboració amb Caixabank han organitzat el curs “Actívate y encuentra tu empleo” dirigit a totes aquelles persones que estan buscant treball o tenen intenció de canviar d’ocupació. El curs se celebrarà els dies 30, 31 de març i 1 d’abril en horari de 9.30 a 13:30 hores en el Viver d’Empreses de Finestrat.

La regidora de Formació i d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, va recordar la donació de 1.500€ per part de la Fundació Caixabank destinada a accions d’inserció laboral per a augmentar les possibilitats de trobar treball dels veïns de Finestrat. “Amb la col·laboració de Caixabank hem organitzat aquesta formació amb què esperem despertar la iniciativa de totes aquelles persones que estan en situació de desocupació, per a aclarir-los el camí cap a la seua meta que és aconseguir un lloc de treball. A més, ho anem a fer abordant diversos aspectes molt interessants com el context en què ens trobem, consells adaptats a la demanda actual del mercat laboral, com preparar-se el seu currículum, com abordar una entrevista de treball o com aprofitar la nostra xarxa de contactes o els portals d’ocupació tipus LinkedIn per a trobar treball.”L’objectiu final del curs és que cada participant siga capaç de generar la seua pròpia estratègia d’ocupabilitat, a més de prendre consciència del procés de busca d’ocupació com un treball constant. En el curs treballaran competències personals com la confiança en un mateix, la seguretat, la motivació, el compromís, la gestió de l’estat d’ànim, la definició de la meta laboral i també la ruta cap a “la teua” ocupació també abordaran la gestió de la marca pròpia, la reputació personal, els contactes, o com utilitzar les xarxes socials en el procés de busca d’ocupació, entre altres qüestions. La formació inclou sessions grupals i també tutories individuals per a establir estratègies personalitzades, revisar el currículum vitae, a més de realitzar pràctiques per a afrontar una entrevista de treball.

Informació I Inscripcions
Les persones interessades a assistir a aquesta formació poden dirigir-se al Viver d’Empreses (Av. Federico García Lorca, 6) o bé contactar en el núm. 96 680 4040 i l’adreça electrònica empleo@finestrat.org. La inscripció és gratuïta per orde de reserva i, en cas d’haver-hi molta demanda, tindran preferència les persones empadronades a Finestrat.

(GABINET DE PREMSA.2.3.2020)