Finestrat organitza el curs “Activa’t i troba la teua Ocupació” per a orientar en el procés de cerca d’ocupació

Bases Concurs de Fotografia #TurismoFinestrat #DíaMundial Turisme
28/09/2020
Sessió plenària, dimarts 29 de setembre, 9:00h.
28/09/2020


LA FORMACIÓ, ORGANITZADA AMB SUPORT DE LA FUNDACIÓ CAIXABANK, INCLOU TUTORIES PERSONALITZADES PER A POTENCIAR LA CAPACITAT DE CADA ASSISTENT A l’HORA DE TROBAR OCUPACIÓ

Des de la Regidoria de Formació de l’Ajuntament de Finestrat i en col·laboració amb la Fundació CaixaBank han organitzat el curs “Activa’t i Troba la teua ocupació” dirigida a totes aquelles persones que estan buscant treball o s’estan plantejant canviar d’ocupació. El curs és gratuït i se celebrarà els dies 28, 29 i 30 d’octubre en horari de 9.30 a 13.30 hores en el Viver d’Empreses de Finestrat (Av. Federico García Lorca, 6, Bulevard comercial).

La regidora de Formació i d’Empresa, *Donna *Rebecca *Plummer, va recordar la donació de 1.500€ realitzada a la fi del passat any per la Fundació CaixaBank destinada a accions d’inserció laboral per a augmentar les possibilitats de trobar treball dels veïns de Finestrat. “En la situació actual, amb tanta incertesa en el mercat laboral, hem considerat fonamental organitzar aquesta formació per a ajudar als nostres veïns en el procés de cerca de treball. I ho farem abordant diversos aspectes molt interessants com el context en el qual ens trobem, consells adaptats a la demanda actual del mercat laboral, com preparar-se el seu currículum, com abordar una entrevista de treball, com aprofitar la nostra xarxa de contactes o els portals d’ocupació tipus *LinkedIn per a trobar treball.”

L’objectiu final del curs és despertar la iniciativa de les persones que es troben sense treball, ajudant-los a aclarir la seua meta i que siguen capaces de generar la seua pròpia estratègia d’ocupabilitat, a més de prendre consciència del procés de cerca d’ocupació com un treball constant.
En el curs treballaran aspectes com l’entrevista de treball, el talent i valor individual o com arribar a les empreses amb major eficiència. La formació inclou tres sessions grupals i també tutories individuals per a establir estratègies personalitzades, revisar el curriculum vitae, a més de realitzar pràctiques per a afrontar una entrevista de treball. El curs serà impartit per Vigela Lloret, Economista i MBA, a més d’Experta en Intel·ligència Emocional, Coach Professional i Especialista en habilitats per a la Venda i la Comunicació.

Informació & Inscripcions
Les persones interessades a assistir a aquesta formació que té places limitades poden dirigir-se ja al Viver d’Empreses (Av. Federico García Lorca, 6) o bé contactar en el núm. 96 680 4040. La inscripció és gratuïta per ordre de reserva i, en cas d’haver-hi molta demanda, tindran preferència les persones empadronades a Finestrat.

Últimes places: Formació “Benvingut a l’era digital”
A més, des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local informen que encara hi ha places disponibles per a participar en el curs “Benvinguts a l’era digital” que se celebra el dijous 15 d’octubre amb la xarrada “Tornar a emprendre” i el dimecres, dia 21, amb la xarrada “Xarxes socials a peu de carrer”.
Més informació telefonant al 96 680 40 40.
(GABINET DE PREMSA.28.9.2020)