Finestrat organitza dues jornades formatives per a ajudar a tornar a emprendre i manejar xarxes socials

La Regidoria de Joventut de Finestrat us convida a descobrir el Parc Natural del Montgó
21/09/2020
Donació solidària a Finestrat
23/09/2020

Reinventar-se, reorientar el negoci per a adaptar-lo a l’era post COVID-19, obrir nous mercats i plantejar-se noves oportunitats laborals. Aqueixos són els objectius amb els quals Finestrat acull dues noves jornades formatives i gratuïtes per a emprenedors i empresariat local amb el títol “Benvingut a l’era digital”. Entre altres continguts, ajudaran els participants a conéixer al seu futur client, treballar en equip, estratègies per a aconseguir els objectius planificats, a més de parlar de sinergies i els efectes positius d’aquesta cooperació entre les empreses. En la línia de màrqueting i xarxes socials aprendran a manejar xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Google My Business o a aprofitar el potencial dels contactes professionals a través de Linkedin.

La regidora d’Empresa i Formació, Donna Rebecca Plummer, va assegurar que “la formació és ara la nostra prioritat per a ajudar els nostres veïns a trobar una ocupació o adaptar les seues empreses a la nova situació que estem vivint. Per això, llancem aquesta acció formativa composta per dues jornades en la qual dos joves emprenedors ens ajudaran a submergir-nos en aquesta nova era digital”.

Aquesta acció formativa que subvenciona la Diputació d’Alacant se suma al curs pràctic de carnisseria que se celebra a Finestrat des del 7 de setembre; al curs d’operari en el maneig de carretons elevadors que comença el pròxim 7 d’octubre amb totes les places ocupades o al programa de “Reestructuració empresarial” que organitza la Cambra de Comerç en el Viver d’Empreses de Finestrat per a ajudar a millorar la gestió i la rendibilitat dels negocis.

Dates i horaris “Benvinguts a l’era digital”

  • Tornar a emprendre

15 d’octubre, de 17.00 a 19.30 hores.

  • Xarxes socials a peu de carrer

21 d’octubre, de 17.00 a 20.00 hores.

Inscripcions

Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

Avinguda Federico García Lorca, 6, Viver d’Empreses de Finestrat

(Bulevard comercial).

Telèfon: 96 680 40 40

 

GABINET DE PREMSA (22.9.2020)