Finestrat obri termini d’inscripció per als cursos municipals d’idiomes i recolzament escolar

Arranca la temporada de futbol, voleibol i taekwondo a Finestrat amb el compliment del Pla de contingència Anti COVID-19 d’instal·lacions esportives municipals
11/09/2020
Signatura del conveni del CF Unió Esportiva Finestrat
14/09/2020

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que per al mes vinent d’octubre està previst l’inici de les classes de recolzament escolar, valencià, anglés i d’espanyol per a residents d’altres nacionalitats que tots els anys ofereix aquest departament fins al mes de juny.


En paraules de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “en atenció a la petició dels nostres veïns i aplicant totes les mesures de seguretat sanitària davant la situació actual, obrim termini d’inscripció per als cursos municipals d’Inglés, Valencià, Español per a residents d’una altra nacionalitat i també reforç escolar. És una manera de donar suport a la formació dels nostres veïns, sobretot en idiomes, i de fer costat al nostre alumnat després d’un parèntesi lectiu marcat per la pandèmia. Les places seran més reduïdes que en anys anteriors a causa de la limitació d’aforament. Per tant, si esteu interessats us anime a formalitzar la inscripció a partir del pròxim dia 15 de setembre”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA, Mª DOLORES VIUDES, ACÍ

Idiomes i reforç escolar
Pel que fa a l’oferta formativa inclou classes de reforç escolar dirigides a fer costat a l’alumnat d’Educació Primària i ESO. Totes les classes s’impartiran en horari de vesprades, els dilluns i dimecres, a l’aula de formació del Centre Juvenil (carrer Fonteta, 36).
En matèria d’idiomes hi haurà cursos municipals de Valencià, d’Inglés i d’Español per a Residents d’Altres Nacionalitats amb la finalitat de facilitar la seua integració. En aquests casos són classes dirigides a públic adult que s’impartiran en horari de demà, els dilluns i dimecres a la Cala, i els dimarts i dijous a l’aula de formació del Centre Juvenil (centre històric).
A més, després de l’èxit de demanda que va obtindre el curs 2019-2020, enguany es tornarà a repetir el curs d’Inglés basat en metodologia PEARSON. Aquests grups desenvoluparan el treball en horari de vesprada en llocs específics sobre la base de la demanda.
Informació i Inscripcions
Els cursos tindran una duració de 8 mesos, des d’octubre a juny, i el preu seran 20€ mensuals. El termini d’inscripció s’obrirà dimarts vinent, dia 15 de setembre, i es podrà formalitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica (www.ayto-finestrat.es), o de manera presencial en el registre d’entrada de l’Ajuntament (planta baixa) i també en l’extensió administrativa de la Cala. Per a més informació poden contactar amb el departament d’Educació enviant un correu a alloret@finestrat.org
En aquest curs i a causa de la situació actual marcada per la COVID-19, des de la Regidoria s’ha procedit a organitzar aquesta formació aplicant els protocols municipals de seguretat i prevenció per a evitar la propagació del coronavirus, a més d’aplicar el que s’estableix des de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per als centres educatius. Entre les principals mesures, les ràtios es veuran reduïdes, serà obligatori l’ús de màscara, mantindre les distàncies de seguretat, així com la desinfecció dels espais després del seu ús.

(GABINET PREMSA.11.9.2020)