Finestrat obri termini d’inscripció per als cursos de reforç escolar, valencià, anglés i espanyol per a residents d’altres nacionalitats

Finestrat convoca les ajudes municipals per a famílies amb menors de 3 anys en Escoles infantils
05/09/2023
Aquest dissabte 9 de setembre arriba la Màgia a Finestrat amb “Aparecium Magic Tour”
06/09/2023

DEL 7 AL 13 DE SETEMBRE TAMBÉ ES PODRAN INSCRIURE EN ELS CURSOS INTENSIUS DEL NIVELL C1 I C2 DE LA JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS DEL VALENCIÀ

La Regidoria d’Educació de Finestrat obrirà dijous que ve, 7 de setembre, el termini d’inscripció per a les classes de reforç escolar, anglés escolar i per a adults, valencià i espanyol per a residents d’altres nacionalitats. Els cursos d’Inglés i Español per a adults s’impartiran en horari de demà. En horari de vesprades, de dilluns a divendres, s’impartiran les classes de reforç escolar, anglés escolar (a partir de 1r Primària), anglés per a adults i valencià per a adults. Totes aquestes classes tindran lloc a les aules de formació del Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta 36). També des d’Educació han organitzat cursos intensius per a obtindre el nivell C1 i C2 de valencià.

En paraules de la regidora d’Educació, Beatriz Quintillán, “des de l’Ajuntament convoquem una vegada més la nostra oferta municipal de Cursos. És una manera més de fer costat als nostres veïns, tant escolars com adults, amb formació per a perfeccionar idiomes com l’anglés a l’hora de trobar treball; també valencià i espanyol, les nostres llengües oficials i fonamental el seu coneixement per a facilitar la integració soci cultural dels residents d’altres nacionalitats que han triat Finestrat per a viure. En el cas del valencià també els ajudem de manera específica a superar les proves de la JQCV (Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià), la qual cosa proporciona molts punts en processos de selecció pública d’ocupació. I, per descomptat, les classes de repàs per a alumnat de Primària i Secundària, els qui també tenen l’oportunitat d’assistir a classes d’anglés escolar”.

Informació i Inscripcions

La inscripció als cursos d’Educació es pot formalitzar de manera telemàtica a través de la seu electrònica (www.ayto-finestrat.es), de manera presencial en el registre d’entrada de l’Ajuntament (planta baixa) i de l’extensió administrativa de La Cala mitjançant format electrònic. El preu de cada curs és 15€ mensuals.

Per a més informació podeu contactar amb el departament d’Educació i envieu un correu a l’adreça alloret@finestrat.org

Inici de les classes

Els cursos per a escolars començaran el dilluns 18 de setembre (anglés i reforç). Aqueix mateix dia també comencen els cursos per a adults, en horari de vesprades.

Els cursos per a adults, en horari de demà, començaran el 16 d’octubre.

Cursos intensius de valencià (JQCV).

A més, des de la Regidoria d’Educació també han organitzat cursos intensius per a aconseguir el nivell C1 i C2 de valencià de la Junta Qualificadora. S’impartiran a partir de la segona setmana de setembre i durant el mes d’octubre . La inscripció es podrà formalitzar del 7 al 13 de setembre per seu electrònica i també per registre d’entrada a l’Ajuntament i Extensió de La Cala. El preu pel curs intensiu és 30€.

(GABINET PREMSA.5.9.2023)