Finestrat obri termini d’inscripció per a les classes de natació i aiguagim en la piscina municipal

La Cala de Finestrat acollirà la IV Escola de Vòlei Platja a partir del 3 de juny
23/05/2019
Servei de Transport Eleccions 26M
23/05/2019

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en els cursos de natació. Aquestes classes se celebraran des del dimarts 25 de juny fins al dimecres 17 de juliol, ambdós inclosos. L’horari és de dilluns a divendres en 2 torns, de 12:15 a 13:00 hores i de 13:00 a 13:45 hores. El perfil d’edats a què va dirigida aquesta formació aquàtica comença amb bebés, des de 6 mesos fins als 15 anys i el preu del curs és 20€.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “tornem a convocar a la ciutadania als tradicionals cursos de natació per augmentar la seguretat dels nostres peques a l’estiu amb la temporada de bany en platges i piscines. A Finestrat aquestes classes són tot un clàssic, molt ben rebut per la ciutadania i l’exemple està en les xifres de participants que ronda la mitjana de 80 inscrits per edició”.

Aiguagim
També ja està obert el termini d’inscripció per a participar en els cursos d’aiguagim. Aquesta proposta esportiva serà a partir dels 13 anys d’edat i s’impartirà els dimarts i dijous, en horari de 20:00 a 21:00 hores a partir del dia 2 de juliol i es prolongaran fins al 15 d’agost.

Els beneficis de la pràctica d’aquesta gimnàstica aquàtica són múltiples, segons va informar l’edil d’Esports, David Alarcón, “des d’estimular la circulació sanguínia i afavorir el retorn venós, exercitar totes les articulacions, reforçar la flexibilitat, millorar la correcció postural i aconseguir un rendiment global de tota la musculatura. Tot això dins de l’aigua, la qual cosa degut a la flotació redueix considerablement el risc de lesions i des d’una perspectiva no sols esportiva sinó també lúdica per a gaudir de l’esport a l’aire lliure”.

Inscripcions
Totes les persones interessades a apuntar-se als cursos de natació i a les classes d’aiguagim poden fer-ho ja en el pavelló d’esports, de dilluns a divendres, en horari de matí i vesprada. El preu de cada activitat és 20€.

(GABINET DE PREMSA: 21.05.19)