Finestrat obri inscripcions per a la XXI Trobada de Dones de la Marina Baixa

6 esportistes del Club Taekwondo Finestrat parteixen rumb a Albània per a disputar la Copa President d’Europa
24/02/2022
Finestrat llança el seu primer projecte “Treballem les emocions al col·le” per a escolars de 8 a 12 anys
25/02/2022

Enguany se celebra el divendres 4 de març a Alfàs del Pi. És la XXI edició de la Trobada de Dones de la Marina Baixa i la regidora d’Igualtat de Finestrat, María Llorca, va acudir ahir a la presentació d’aquest esdeveniment que és promogut des del Consell Comarcal d’Igualtat.

Per a aqueixa data està prevista la participació de 400 dones de tota la comarca. La jornada s’iniciarà amb un berenar a la Casa de Cultura de l’Alfàs. A continuació, es representarà l’obra ‘Que nos quiten lo bailao’, amb les còmiques i monologuistes Pepa Golden, Patri Patrisaki i Carol Tomas. Un espectacle que barreja humor, música i un toc màgic. Tres dones amb molts anys d’experiència sobre els escenaris i en televisió, que destaquen per la seua faceta d’humoristes.

L’edil d’Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat, María Llorca, va informar que el termini per a reservar plaça ja està obert i, per rigorós ordre d’inscripció, es pot formalitzar a la recepció de l’Ajuntament (Mª Mercedes Climent) i també a la Cala (Extensió administrativa i Centre Social). Per a més informació, poden telefonar al 96 587 81 00 & 966 830 743. Quant a l’eixida de l’autobús per al divendres 4 de març, serà a les 16.15 hores des de la Fonteta i a les 16.30 hores des de la Cala (parada bus rotonda platja).

La Trobada de Dones està destinada a ser una trobada de convivència entre dones i integrants de nombroses associacions de la comarca, un esdeveniment lúdic i reivindicatiu que s’emmarca en la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona i que convoca el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa.

(GABINET PREMSA.23.2.2022)