Finestrat obri el termini de matrícula per a inscriure als xiquets a l’Escola Infantil Municipal

Informació sobre el bo social, telefònic i de l’aigua
16/04/2020
Finestrat inicia un repartiment de kits amb màscares, guants i gel desinfectant entre tots els veïns de la localitat
21/04/2020

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat ha obert el termini de matrícula per a inscriure als xiquets/es nascuts en els anys 2018, 2019 i 2020 a l’Escola Infantil Municipal (*EMUFI), situada en el centre històric de la localitat. Segons ha informat la regidora de l’àrea, Mª Dolores Viudes “enguany, donat les circumstàncies derivades per l’estat d’alarma generat pel coronavirus, les famílies hauran de presentar les sol·licituds de manera telemàtica. els pares i mares amb fills d’edats compreses entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat, podran presentar tota la documentació sol·licitada a través de la seu electrònica de l’Ajuntament www.ayto-finestrat.es o a través del correu electrònic alloret@finestrat.org.”

Documentació necessària

Per a poder formalitzar la inscripció hauran de registrar la sol·licitud degudament emplenada, acompanyada de fotocòpia del llibre de família, fotocòpia de la Targeta de la Seguretat Social del menor (SIP), fotocòpia del DNI-NIE o passaport de tots dos progenitors.

Escola Infantil Municipal de Finestrat

L’EMUFI està situada en el cèntric carrer de Serra Cortina del centre històric de la localitat. Amb una superfície de 250 metres quadrats i 140 metres de pati exterior per a jocs, disposa d’un total de 38 places per a xiquets i xiquetes entre els 4 mesos i els 3 anys d’edat. Compta amb sala de bressols, cuina i servei de menjador amb menús d’elaboració pròpia. L’horari del centre escolar és de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 17.00 hores i a més s’ofereix servei de permanències, donant opció al fet que els pares puguen portar als seus fills a les 8.00 hores i recollir-los a les 18.00 hores, en cas de demanda. La regidora va informar que “esperem que les classes a l’escola infantil es reprenguen amb normalitat a partir de setembre, no obstant això se seguiran les instruccions que marquen les autoritats sanitàries”.

El termini d’inscripció romandrà obert des del dia de hui fins al dijous 30 d’abril. Les persones interessades podran obtindre totes les sol·licituds en la pàgina web de l’Ajuntament de Finestrat. Per a més informació poden contactar amb la Regidoria d’Educació a través del correu alloret@finestrat.org o en el telèfon 965878100.

(GABINET DE PREMSA: 20.04.20)