Finestrat obri demà el termini per a sol·licitar les ajudes per a les Escoles Infantils de xiquets/es menors de 3 anys

Inauguració NEXA FM 88.2, nova emissora de ràdio multimèdia en el Centre Comercial LA MARINA de Finestrat
19/10/2021
Finestrat acull un “Desdejuni Igualtat 365” el dijous 28 d’octubre al Viver d’Empreses
20/10/2021

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Finestrat informen que demà, dimecres 20 d’octubre, obrin el termini de sol·licitud d’ajudes per als menors de 3 anys escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

 

En paraules de l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes, “en la nostra dinàmica de suport a la conciliació de les famílies i a pal·liar els efectes de la crisi econòmica i social que ha generat la pandèmia tornem a convocar aquestes ajudes municipals per a menors de 3 anys escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Generalitat. És una manera de fer costat a les famílies a l’hora de cobrir les despeses d’escolarització en aquesta franja d’edat, entre els 0 i els 3 anys”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

La quantia de les ajudes va des dels 30€ mensuals per als xiquets/es de 2-3 anys; 50€ al mes per a la franja d’edat d’1 a 2 anys; i 70€ al mes en el cas dels més xicotets que són els bebés menors d’1 any.

L’any passat una vintena de famílies va resultar beneficiària d’aquesta ajuda municipal que, al seu torn, és compatible amb el bo infantil que ofereix la Conselleria d’Educació, sense excedir l’import de la quota corresponent a l’educació. És el 5é any que l’Ajuntament de Finestrat convoca aquesta subvenció a la qual destina 20.000€ del pressupost municipal.

Requisits i terminis per a sol·licitar l’ajuda

Podran beneficiar-se d’aquesta ajuda els xiquets/es de 0 a 3 anys matriculats que cursen primer cicle d’Infantil en centres educatius autoritzats per la Generalitat Valenciana; els usuaris hauran de presentar la sol·licitud d’ajuda i la documentació requerida en el termini establit del 20 d’octubre al 10 de novembre, per SEU ELECTRÒNICA en el Registre d’Entrada (planta baixa, Ajuntament) o en l’extensió administrativa de la Cala, que actualment presta el seu servei en el Centre Social a causa de les obres de reforma.

Entre els requisits, han de figurar empadronats en el padró municipal amb almenys tres mesos d’antiguitat i no superar el llindar de renda estipulat en les bases. Poden consultar les bases que regulen aquesta subvenció en la pàgina web municipal-portal de la transparència i també punxant ACÍ

(GABINET DE PREMSA. 19.10.2021)