Finestrat marxa este pròxim diumenge, 4 de novembre, contra el càncer de mama per la Font del Molí

Puesta a punto del cementerio municipal para el “Día de Todos los Santos” en Finestrat
29/10/2018
Halloween arriba este dissabte a Finestrat amb una cercavila i una festa de disfresses a la Sala jove a càrrec de la Comissió 2019
30/10/2018

LES INSCRIPCIONS SEGUEIXEN OBERTES EN “L’ASSOCIACIÓ DE DONES DE FINESTRAT” I EL MATEIX DIA DE LA MARXA EN LA FONTETA

Finestrat celebra aquest pròxim diumenge, 4 de novembre, la II Marxa senderista contra el càncer de mama. Es tracta de l’acte inaugural de la Setmana de la Salut que organitza la Regidoria de Sanitat, amb la col·laboració de “l’Associació de Dones de Finestrat” i el suport d’unes quantes empreses i entitats com ASEFI (Associació Empresarial de Finestrat), Gastroeventos, Giving4Giving Costa Blanca, Winnies, 3C Care Agency i Waterfront. Este matí la seu de l’Associació de Dones ha rebut nombroses visites amb motiu de l’obertura de les inscripcions. Allí, la presidenta de l’associació, Teresa Climent, va estar abrigada per la regidora de Sanitat, Victoria Curtis i l’edil de Benestar Social, María Llorca, els que van informar que les persones interessades podran apuntar-se també demà, dimarts 30 d’octubre, en horari de 10:00 a 12:00 hores, en la seu de l’associació (carrer Nou, 5). A més, hi haurà ocasió d’apuntar-se el mateix dia de la marxa (diumenge 4 de novembre) en el punt de partida (La Fonteta), minuts abans d’emprendre la ruta circular de 6 quilòmetres per l’entorn de la Font del Molí i la partida Ramal de Loix.

El preu d’inscripció és 5€, destinats a l’AECC (Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer) i inclou la camiseta rosa amb el lema del “Dia contra el càncer de mama”, una motxilla i la invitació a l’esmorzar que se celebrarà al terme de la marxa en agraïment per la participació. En el moment de la inscripció també hi ha possibilitat de col·laborar amb Anemone (Grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic) mitjançant l’adquisició de les seues polseres, pins i clauer.

La Marxa contra el càncer de mama de Finestrat és el primer acte de la Setmana de la Salut que se celebra des del 4 al 9 de novembre amb xarrades informatives dedicades a la diabetis, la interpretació d’analítiques i tècniques de reanimació davant de situacions que comprometen la vida. Aquestes xarrades se celebraran tant en la Casa de Cultura, ubicada en el nucli històric, com en el Centre Multiusos de la Cala per a afavorir l’assistència de tota la ciutadania.

GABINET DE PREMSA: 29-10-2018