Finestrat llança una visita a Madrid per a veure el musical de “Billy Elliot”

Magnífica actuació dels ciclistes del CC Puig Campana Finestrat en la Costa Blanca Bike Race
07/02/2020
Vesprada de rialles a la Casa de Cultura de Finestrat amb la comèdia FILM
12/02/2020

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat han organitzat una nova proposta lúdica per a visitar Madrid i assistir a un musical. Enguany serà “Billy Elliot” el cap de setmana del 6 i 7 de juny. El viatge té un preu de 140€ per persona i inclou el desplaçament amb autobús, l’entrada al musical, allotjament en habitacions múltiples (6 a 8 persones) amb bany privat, desdejuni i segur bàsic.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “una vegada més llancem una proposta lúdica per a gaudir d’un cap de setmana a Madrid en família, amb amics, en parella, etc., per a veure el musical de Billy Elliot, reconegut com un dels més complets i emotius de la cartellera i que molt prompte es despedeix de la capital. Així que des de Finestrat organitzem aquest viatge que esperem tinga una resposta tan positiva com els que hem organitzat en anys anteriors per a veure El Rei Lleó”.

Aquest musical està basat en la pel·lícula homònima de 2000, amb música d’Elton John i llibret i lletres de Lee Hall. La seua trama central es desenvolupa entorn de Billy, un xiquet d’onze anys d’un xicotet poble anglés que descobreix la seua passió per la dansa en contra dels desitjos de son pare.

Informació i Inscripcions
Per a les persones interessades poden acudir al Centre Juvenil Finestrat, ubicat en el carrer Fonteta, 36. També podeu enviar un correu a joventut@finestrat.org, enviar un WhatsApp al núm. 606 936 432 o bé contactar en Instagram @juventudfinestrat. El termini per a formalitzar la reserva abonant 50€ estarà obert fins al 16 de març.