Finestrat llança un curs de Fotografia per a ensenyar a traure el màxim partit a la cambra

Butlletí Serveis Tècnics i Obres en execució: octubre, novembre i desembre
27/01/2020
Èxit de participació en el Taller de Cuina Japonesa de l’Agenda Jove Finestrat
28/01/2020

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Finestrat ha organitzat un nou curs de fotografia que se celebrarà del 10 de febrer a l’11 de març, els dilluns i els dimecres, en horari de 18:00 a 20:00 hores en l’aula d’Informàtica del Centre Juvenil. Amb el títol “Esperem al màxim les possibilitats de la teua cambra” aquesta formació pretén ensenyar tots els factors que permetran aconseguir les fotografies que es desitgen.

En paraules de la regidora de Joventut, Nati Algado, “després de la primera activitat de l’Agenda Jove 2020 dedicada a la cuina japonesa amb un gran èxit de participació, canviem totalment d’àmbit i ens dirigim als aficionats a la fotografia. No és la primera vegada que organitzem aquest tipus de curs i sempre té una resposta molt positiva. Així que, una vegada més, hem inclòs en l’Agenda Jove aquestes jornades de formació per a perdre la por de tocar tots aquells botons que no sabem per a què serveixen i així traure el màxim partit a les nostres cambres”.

Els assistents al curs rebran explicacions personalitzades per a cada tipus de cambra i tindran l’oportunitat de realitzar exercicis pràctics per a comprovar l’aplicació de tots els conceptes tractats durant les classes.

Informació i Inscripcions
La duració del curs és de 20 hores i el preu, 20€. Les persones interessades poden formalitzar ja la seua inscripció en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36), enviant un correu a l’adreça joventut@finestrat.org o telefonant al: 606 936 432.
GABINET DE PREMSA (27.1.2020)