Finestrat llança per 1a vegada una línia de subvencions per a donar suport a la trajectòria d’esportistes individuals que competeixen a nivell nacional i internacional

La jove pilotari de Finestrat, Reyes Picó, disputa aquest cap de setmana la final autonòmica a Xalò
17/05/2021
Les juvenils i cadets del Club Voleibol Finestrat es juguen la passada a les finals autonòmiques
17/05/2021

Amb l’ànim de fer costat als esportistes de Finestrat que competeixen de manera individual en proves oficials, d’índole nacional i internacional, l’Ajuntament ha aprovat les bases per a concedir-los subvencions econòmiques per un import màxim de 2.000€. Les bases que regulen aquesta subvenció ja han sigut aprovades per Junta de Govern i publicades en el BOP. Per tant, els esportistes empadronats a Finestrat que complisquen els requisits establits tenen 20 dies hàbils a comptar des de hui per a sol·licitar aquesta subvenció destinada a donar suport a la seua trajectòria esportiva.

“En els últims temps hem reforçat els convenis amb els clubs locals com el futbol, voleibol o taekwondo a causa de la crisi, va indicar l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca. “Ara i per 1a vegada llançarem una línia de subvencions per a donar suport a la trajectòria dels esportistes que competeixen de manera individual, sobretot els que es troben en campionats oficials d’índole nacional i fins i tot internacional. Hem detectat que hi ha molts esportistes en aquesta situació que també estan acusant la crisi i la falta de patrocinadors. Per això, des de l’Ajuntament llancem aquesta línia de subvencions per a donar-los suport econòmicament i, al mateix temps, reconéixer públicament el seu esforç, la seua formació, la seua constància i que servisca de motivació afegida per a la seua carrera esportiva i per a pròximes generacions d’esportistes”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

És la 1a vegada que els pressupostos municipals tenen consignada una partida per a aquestes subvencions a esportistes. “I la nostra idea és no sols mantindre-la sinó anar augmentant-la progressivament”.

Amb aquesta convocatòria es pretén fer costat als 15 millors esportistes entre tots els que sol·liciten aquesta subvenció. Per a la seua valoració, es tindrà en compte els resultats obtinguts en les competicions de la temporada 2020 o en la fi de temporada anterior (sis últims mesos); també es valorarà altres factors com la distància en el desplaçament per a competir; si són esportistes d’elit; i mèrits especials en la seua trajectòria professional com seguir en competició i/o haver participat en alguna Olimpíada, Campionat del Món, o Campionat d’Europa en els últims 10 anys. La quantia de les subvencions assignades segons aquest barem oscil·larà entre 200€ i el màxim de 2.000€.

Les persones interessades a optar a aquestes subvencions tenen 20 dies hàbils de termini (fins al 7 de juny) per a presentar la documentació per seu electrònica https://finestrat.sedelectronica.es i també de manera presencial en el registre d’entrada de l’Ajuntament (planta baixa) i també l’extensió de la Cala.

20210511_BASES PREMIS ESPORTISTES (1)

GABINET DE PREMSA (14.05.2021)