Finestrat llança la seua Escola d’Estiu que cobrirà tota la franja d’edat des de bebés fins a xiquets/es de 12 anys

Fira del llibre a Finestrat
16/05/2022
Finestrat organitza un curs de manteniment de piscines d’ús públic
18/05/2022

LES FAMÍLIES TINDRAN ESCOLA INFANTIL PER A BEBÉS EN L’“EMUFI” I DE 3 A 12 ANYS PODRAN TRIAR ENTRE L’ESCOLA D’ESTIU “PUIG CAMPANA” I L’ESCOLA D’ESTIU “BALCÓ DE FINESTRAT”

EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ SERÀ DES DE LES 9.00 HORES DEL 23 DE MAIG FINS Al DIA 31 A l’AJUNTAMENT, EXTENSIÓ DE LA CALA O SEU ELECTRÒNICA

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va reunir amb la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes i el tècnic de l’àrea, Ángel Lloret per a anunciar la celebració de l’Escola d’Estiu 2022. Hi haurà 2 modalitats a triar per als xiquets i xiquetes amb edats de 3 a 12 anys: Escola d’Estiu Puig Campana en dependències municipals del centre històric tradicional i Escola d’Estiu Balcó de Finestrat en les instal·lacions del centre escolar situat en aquesta urbanització.

Per als més xicotets, bebés menors de 3 anys nascuts en 2019, 2020 i 2021 les famílies compten amb l’Escola d’Estiu EMUFI, que es desenvolupa a l’Escola Infantil Municipal (carrer Serra Cortina) .

2 modalitats Escola d’Estiu: Balcó de Finestrat i Puig Campana

De 3 a 12 anys les famílies podran triar 2 modalitats d’Escola d’Estiu: Puig Campana, amb activitats esportives, contacontes, manualitats, excursions i activitats aquàtiques en la piscina municipal; i la del Balcó de Finestrat que acull el CEIP del mateix nom on podran cultivar la creativitat i habilitats manuals, incloent també activitats relacionades amb l’esport.

Dates

Les dates per a participar en aquestes Escoles d’Estiu són del 27 de juny al 29 de juliol per a edats de 3 a 12 anys.

Per als menors de 0 a 3 anys es concentrarà el mes de juliol, del 4 al 29, en les instal·lacions de l’Escola Infantil EMUFI. “Per tant, cobrim tota la franja d’edat des de bebés fins a 6é de primària i amb la llibertat que tindran els pares i mares de triar quin tipus d’Escola d’Estiu volen per als seus fills”, va indicar l’alcalde.

Preus

Com en edicions anteriors de l’Escola d’Estiu, s’han establit diferents preus que varien en funció dels serveis contractats pels usuaris.

Per a aquells que s’inscriguen a l’Escola Puig Campana i Balcó de Finestrat en horari de 9.00 a 13.00 hores el preu és 25€/setmana i si és fins a les 15.00 hores, 35€/setmana (incloent en aquest cas el servei de menjador).

En el cas de l’EMUFI (per a bebés menors de 3 anys nascuts en 2019, 2020 i 2021) el servei es donarà amb menjador fins a les 15.00 hores i el preu és 65€/setmanals.

“Des de l’Ajuntament considerem que és fonamental garanteix la conciliació sempre i molt especialment a l’estiu, quan cal compaginar vacances escolars amb els horaris laborals dels pares i les mares. Per tant, tornem a fer costat a les famílies en aquests mesos amb la nostra Escola municipal d’Estiu que cobreix des de la franja d’edat dels més xicotets en la EMUFI fins als xiquets de 12 anys”, va informar la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes.

POTS ESCOLTES LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

Termini d’inscripció

Les inscripcions es poden formalitzar a partir del pròxim 23 de maig a partir de les 9.00 hores, tant a l’Ajuntament com en l’extensió administrativa de la Cala i també de manera telemàtica en https://finestrat.sedelectronica.es.

Per a agilitar el procediment, les famílies interessades poden acudir el dijous, dia 19 de maig, de 9.00 a 12.00 al Centre Juvenil (Departament d’Educació), per a recollir l’imprés de sol·licitud “i així tindre l’oportunitat d’emplenar-lo i tindre’l preparat de cara a l’obertura del termini. És una manera d’agilitar el procés d’inscripció”. També es podrà sol·licitar aquest imprés enviant un correu a l’adreça alloret@finestrat.org

El termini d’inscripció finalitzarà el 31 de maig. En l’accés a les places tindran prioritat els xiquets/es empadronats a Finestrat.

 

 

(GABINET PREMSA.17.5.2022)