Finestrat ja té Comissió per a organitzar les Festes Patronals 2020

Finestrat potència la formació en idiomes amb classes d’anglés per a xiquets i adults per a obtindre el títol oficial PEARSON
16/09/2019
AVÍS SUSPENSIÓ CLASSES I ACTIVITATS ESPORTIVES I CULTURALS PER ALERTA ROJA PER PLUGES I TEMPESTES
17/09/2019

L’ALCALDE I L’EDIL DE FESTES VAN REBRE A LA BARRACA “LA LLAMPUGA” PER A ESTABLIR LA COL·LABORACIÓ CONJUNTA EN ELS ACTES FESTERS

Finestrat ja té nova Comissió de Festes per a organitzar les festes patronals de l’any que ve. L’alcalde del municipi, Juan Francisco Pérez, i l’edil de Festes, Héctor Baldó, van rebre els membres de la Barraca La Llampuga en una primera reunió de treball per a coordinar la col·laboració conjunta durant tot enguany i amb la mirada posada en les festes d’agost de 2020.

En paraules de l’edil de Festes, Héctor Baldó, “en primer lloc, agrair a la Barraca La Llampuga que hagen assumit aquesta responsabilitat que no sols consisteix a confeccionar el programa d’actes de les festes de 2020 en honor als nostres patrons, Sant Bertomeu i el Sant Crist del Remei. També la Comi és l’encarregada de mantindre les tradicions festeres que celebrem a Finestrat des de fa dècades com Sant Antoni del Porquet, Sant Blai o L’Ereta, a més d’altres esdeveniments com Halloween, Carnestoltes, Festa de la Cervesa o el primer acte oficial en què arranquen la seua trajectòria que serà el pròxim Nou d’Octubre”.

La Llampuga està composta per una trentena de veïns, 14 adults i 10 xiquets. El seu camí va començar fa uns 4 anys, prenent com a base l’antiga barraca “El Llamp”. Enguany serà la seua primera vegada com Comissió de Festes encara que alguns dels seus integrants sí que han exercit aquest càrrec anteriorment des d’altres Barraques. Per a aquest diumenge, 22 de setembre, ja tenen programat el seu primer acte lúdic en clau informal que se celebrarà en la Sala Jove, a partir de les 18:30 hores.

(GABINET DE PREMSA. 16.09.2019)