Finestrat invita a descobrir el seu nucli històric amb una divertida gimcama editada en espanyol, anglés i holandés

Recta final de les obres de reurbanització de l’Avinguda Marina Baixa de la Cala de Finestrat
10/05/2019
Demà comença a Finestrat el curs de Manipulador d’Aliments amb totes les places ocupades
15/05/2019

oznor_vivid

Fins al 9 de juny es pot recorrer en família, amb amics, en parella … els carrers nucli històric de Finestrat i participar en una divertida GIMCAMA plena de reptes i endevinalles que posen a prova fins als més hàbils.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va rebre a l’organitzador d’aquesta gimcama, Dieter Ryckaertd, de “Vlamingen in de Wereld” (Flamencs en el Món) i li va felicitar per aquesta original iniciativa, editada en holandés, anglés i espanyol, “amb la que afavorim la visita de ciutadans d’altres nacionalitats a descobrir l’encant del nostre poble. A més, els que més preguntes encerten tenen premi segur”, va indicar.

oznor_vivid

Aquesta iniciativa lúdica i turística està organizada des de “Vlamingen in de Wereld” amb suport de l’Ajuntament de Finestrat i la col·laboració de nombroses empreses locals i comarcals.

Els fullets estan disponibles en Tourist Info Poble i també en establiments col·laboradors com Nou Dolça 22. I, en cas d’atraure moltes visites, es plantejarà prolongar la seua duració fins després de l’estiu.