Finestrat inverteix 158.000€ a condicionar la parcel·la de la nau dels Serveis Tècnics municipals

Finestrat es prepara per a rebre al Pare Noel a la Cala dimecres que ve 22 de desembre
17/12/2021
Horari de Nadal del Museu de Finestrat
20/12/2021

La nau dels Serveis Tècnics Municipals es troba en la partida Cantereria, a l’entorn del nucli urbà. En aquesta parcel·la es produeixen filtracions d’aigua que generen problemes de despreniment dels talussos que l’envolten. Per això, des de l’Ajuntament han emprés la construcció d’un mur d’escullera que contindrà aquests despreniments. Al mateix temps, han aprofitat l’obra per a escometre altres millores com la renovació integral de tot el paviment de la parcel·la perquè acusava una important deterioració pel pas del temps i, sobretot, pel trànsit de vehicles de gran pesatge.

L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, va visitar la nau al costat del regidor d’Obres i Projectes, José Vicente Lloret. Des d’allí va informar que “estem arribant a les dates nadalenques i estem intentat que els treballs d’adequació de la parcel·la de la nau estiguen conclosos. Les filtracions d’aigua en els terrenys confrontants estaven produint problemes de lliscament de terres i fins i tot problemes d’insalubritat per als treballadors que són allí. Era necessari actuar i construir aquest mur de contenció de 50 metres de longitud i 3 d’altura. I també renovar l’asfaltat de tota la zona on aparquen els vehicles”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

La superfície d’actuació abasta 2.600m2, la totalitat de la parcel·la que envolta el magatzem. I el pressupost ascendeix a 158.466’34€ sufragat íntegrament des de l’Ajuntament de Finestrat. “Possiblement és una d’aqueixes obres que no pot gaudir la ciutadania directament encara que són fonamentals per a prestar serveis tan bàsics com la neteja, la jardineria, les obres, la recollida d’estris o de residus, que parteixen des d’aquest centre de treball”. L’alcalde va recordar que és una inversió important de 158.000€ “perquè per a nosaltres és fonamental garantir les condicions de treball dels nostres empleats”.

GABINET DE PREMSA (17.12.2021)