Finestrat inicia un repartiment de kits amb màscares, guants i gel desinfectant entre tots els veïns de la localitat

Finestrat obri el termini de matrícula per a inscriure als xiquets a l’Escola Infantil Municipal
20/04/2020
Article Psicòloga municipal: La resistència de xiquets i xiquetes, adolescents i 3a Edat
22/04/2020

L’Ajuntament de Finestrat ha adquirit més de 4000 kits de màscares, gels desinfectants i guants de làtex que seran repartits entre els veïns/es al llarg de tot el terme municipal. Es tracta d’un total de 8000 màscares, 16.000 guants i 4000 pots de gel de 125 ml integrats en cada kit que seran repartits, des d’aquesta mateixa vesprada, a través de Protecció Civil, Policia Local i un grup de voluntaris que s’han oferit per a tal fi. Segons ha explicat l’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez Llorca, “ara que s’està parlant de desconfinament i de tornada a la normalitat, considerem que és una mesura molt important davant la falta general de màscares i EPIS. Insistim que el més recomanable és quedar-se a casa però som conscients que després de l’aïllament de més d’un mes comencen a sorgir necessitats, per la qual cosa salvaguardar la seguretat dels veïns de Finestrat és primordial en aquests moments”.

L’objectiu d’aquest repartiment és donar prioritat a la 3a Edat, persones en situació de risc i treballadors que s’han incorporat als seus llocs de treball. De manera progressiva s’anirà arribant a la resta de la població del municipi. Per al subministrament d’aquests kits, “es comptarà amb la col·laboració de tots els presidents i conserges de comunitats amb els quals ja hem contactat des de l’Ajuntament, perquè el repartiment siga el més eficaç possible”, va indicar el primer edil.

El primer edil va finalitzar afegint que “si bé és cert que a Finestrat no s’han donat molts casos positius fins hui, volem insistir a adoptar totes les mesures de seguretat possibles i intentar que aquesta pandèmia no evolucione en la nostra localitat”

(GABINET DE PREMSA: 20.04.20)