Finestrat inicia els tràmits per a l’elaboració del Projecte de l’Institut amb la finalitat de reduir els terminis de construcció

Finalitzen les Escoles d’Estiu de Finestrat
29/07/2022
Habilitem un nou pàrquing a l’entrada de Finestrat centre històric
01/08/2022

LA CONSELLERIA AUTORITZA L’AJUNTAMENT A AVANÇAR LES GESTIONS ADMINISTRATIVES

Un pas més, i molt important, per a aconseguir acurtar els terminis de construcció del primer Institut d’ESO, Batxiller i Formació Professional a Finestrat.

Després de diferents reunions, la Conselleria d’Educació ha autoritzat l’Ajuntament de Finestrat a iniciar els tràmits i avançar totes les gestions en l’elaboració del Projecte de construcció de l’Institut en la nostra localitat.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “ens han confirmat que l’Institut es farà però que cal complir uns terminis i l’Ajuntament el que ha plantejat és ajudar-los amb aqueixa tramitació burocràtica i començar amb la contractació del projecte. Tenim una consignació econòmica per a això i avançarem aqueixos terminis perquè quan arribe el moment de l’adjudicació estiguem preparats”.

L’Ajuntament ha consignat per a la seua elaboració una partida de 90.000€ i ha cedit una parcel·la municipal entre Finestrat centre històric i la Cala, en la zona de les urbanitzacions, on està també situat el col·legi CEIP “Balcó de Finestrat”.

El nou institut estarà dotat de 12 aules d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), 4 de Batxillerat i 4 de Formació Professional d’Electricitat i Administratiu.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

GABINET DE PREMSA (26/07/2022)