Finestrat informa sobre les ajudes “Avalem Comerç” de la Generalitat per a augmentar la competitivitat de les pimes

El taekwondista de Finestrat, Krom Llorca, convocat per la Federació Espanyola per a disputar l’Open de Bèlgica
24/01/2020
Butlletí Serveis Tècnics i Obres en execució: octubre, novembre i desembre
27/01/2020

Des de la Regidoria d’Empresa de l’Ajuntament de Finestrat informen que fins al pròxim 31 de gener està obert el termini per a sol·licitar l’ajuda “Avalem Comerç” de la Generalitat Valenciana. L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat de les PIMES, tant persones físiques com societats que exercisquen la seua activitat a la Comunitat Valenciana. Les accions susceptibles de rebre suport seran les inversions superiors a 3.000€ en equipament de l’establiment comercial i també en implantació de la venda on line.

El termini de presentació finalitza divendres que ve, 31 de gener, i tal com estableix la convocatòria només es podrà presentar la sol·licitud mitjançant procediment telemàtic amb el corresponent certificat digital.

En aquest sentit la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, va fer una crida a l’empresariat local “que puga resultar beneficiari a què vinguen com més prompte millor a informar-se sobretot el que necessiten per a tramitar aquestes ajudes perquè no ens agradaria que algú es quedara fora per no conéixer la convocatòria o per no saber el procediment per a sol·licitar-la.”

L’AEDL es troba en el Viver d’Empreses, en ple Bulevard comercial de Finestrat (Avinguda Federico García Lorca, 6). Les persones interessades poden acudir en horari de matí i, per a millor planificació, concertar una cita telefonant al 96 680 40 40. També poden accedir a la convocatòria en aquest enllaç: https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=2921

(GABINET DE PREMSA: 24.1.2020)