Finestrat inclourà en els seus pressupostos municipals la petició escolar de crear un aparcamtent per a bicis i patins en el CEIP “Puig Campana”

Finestrat sol·licitarà a la CHJ que intervinguen en la zona del Riu Anxero per a evitar incendis forestals
12/11/2018
La “Costa Blanca Trails” de Finestrat bat rècord de participació amb més de 1.100 inscrits
14/11/2018

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va anunciar este matí que en els pròxims pressupostos municipals inclourà la petició traslladada pels escolars del CEIP “Puig Campana” d’habilitar un aparcament per a bicicletes i patins en el seu centre educatiu. Així el va informar el terme de la visita que van realitzar al consistori els alumnes de 2a curs d’Educació Primària. En la recepció en el saló de plens, l’alcalde va rebre aquesta proposta, consensuada prèviament entre l’alumnat amb un recompte total de vots de 69 per a bicicletes i 60 per a patins. A continuació, el primer edil va atendre les seues preguntes i els va invitar a participar en una simulació d’un ple per a ensenyar-los de quina manera funciona l’administració local.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hui podem dir que hem tingut la primera reunió participativa amb la ciutadania per a confeccionar els pressupostos 2019. Açò ha sigut possible amb la visita dels escolars del CEIP Puig Campana que ens han demanat la construcció d’un aparcament per a les seues bicicletes i patins. Per la meua part, molt agraït a aquests jóvens voluntaris per implicar-se de manera tan activa en la millora de la nostra localitat. I confirmar-los que així ho farem perquè inclourem la seua petició en els pressupostos de 2019, a més de traslladar la mateixa proposta a la direcció del CEIP “Balcó de Finestrat” per si també ho consideren oportú”.

L’alcalde també va tindre paraules d’agraïment per a la direcció del CEIP “Puig Campana” i el seu professorat per aquesta iniciativa de donar a conéixer l’alumnat la gestió municipal per dins.

GABINET DE PREMSA: 13-11-2018