Finestrat homenatja a Camilo Sesto amb el musical «Algo de mí» que interpretarà la Unió Musical de Polop i la veu de Pablo Merino, finalista de Got Talent Espanyaa

Nova línia d’ajudes econòmiques per a fer costat al sector de l’artesania tradicional de Finestrat enfront de l’impacte de la crisi COVID-19
22/07/2022
Enquesta MÚSICA JOVE: Qui t’agradaria que vinguera en un futur?
28/07/2022

“Algo de mí”. És el títol del primer tribut dedicat a Camilo Sesto que es fa amb banda de música, la Unió Musical de Polop, sota la batuta de José Vicente Algado. Un recorregut pels grans èxits del cantant alcoià com Algo de mí, Perdóname, Todo por nada o Vivir así es morir de amor… interpretat per la veu del cantant Pablo Merino, finalista del conegut programa de televisió Got Talent.

Serà aquest diumenge, 31 de juliol, a les 22.00 hores a l’Auditori del Castell de Finestrat. Entre els temes que interpretaran està Amor amar, Amor de mujer, Con el viento a mi favor, Donde estés, con quien estés, El amor de mi vida, Jamás, jamás, Melina, Perdóname, Todo por nada y Vivir así es morir de amor.. L’entrada és lliure.

GABINET DE PREMSA: 28/07/2022

PABLO MERINO

Experiència professional

– Estudiant en la Real Escola Superior d’Art Dramàtic (Interpretació Teatre Musical – Madrid, des de 2019).

– Classes Magistrals amb Kristin Linklater. (Madrid 2019)

– Curs Acadèmic Jesús Laiz ( Madrid 2019).

– Curs d’interpretació a càrrec de Javier Hernández-Simón (1 any. Madrid 2019).

– Curs d’interpretació a càrrec de José Fernández (1 any. Madrid 2019).

– Classes de cant amb Pablo Garzón (1 any. Madrid 2019).

– Classes Magistrals de cant a càrrec d’Edith Salazar (2018).

– Canto i llenguatge musical elemental – Escola Municipal de Música i Dansa ( Campo de Criptana, Ciudad Real 2017)

– Musical “Els Miserables”. Direcció: Sr. A. Luis Cobos (2017-2018)

– Guanyador de la 1a edició del concurs de cant Music Meets Tourism (Maspalomas- Costa Canaria 2018).

– Cantant en el concert “Terra de Gegants”. Adreça: Sr. Luis Cobos (2018).

– Musical “Romeu i Julieta” Grup de Teatre: Màntua (2020)

-Got Talent Espanya (2021)

Seguir en @pablomerinooficial

SOCIETAT UNIÓ MUSICAL DE POLOP DE LA MARINA

Historial:

Es coneixen dades de l’existència de banda de música a Polop a principis de segle, estant dirigides en aquesta primera època per Jaime Pérez i Joaquín Fuster. En els anys trenta es divideixen en dues bandes, per a desaparéixer amb motiu de la guerra civil. Després de la contesa nacional es reagrupen baix la direcció de Vicente Grau, José Martínez, Victorino Bello Castells i de nou José Martínez, dissolent-se en 1.965, deixant en un mutisme en un poble ple de sons.

A la fi dels anys setanta, s’inicia a la comarca un moviment de recuperació de les bandes de música. Un grup d’antics músics se solidaritzen i inicien les gestions oportunes, constituint-se al febrer de 1.982 la Societat Unió Musical de Polop de la Marina, recaient en el Sr. José Zaragoza company la presidència d’aquesta. La direcció se li encomana a d. Andrés Teuler Martínez, el qual amb la inestimable col·laboració del Sr. Ambrosio Company, Sr. José Martínez, Sr. Julián Ferrer i Sr. José Teuler inicien les labors d’ensenyament dels joves de Polop, fent la seua presentació el dia 13 d’agost de 1.983. Des de la seua fundació ha sigut dirigida per:

-El Sr. Andrés Teuler Martínez

– El Sr. Jaime P. Asensi Seva

– El Sr. Pedro Salinas Robles

– El Sr. Ramón Garcia i Soler

– I, en l’actualitat, per Sr. José Vicente *Algado Climent.

Actualment la Unió musical està composta per 70 músics. El seu president és Antoni Cano Aladid.

Més sobre el director, José Vicente Algado

Inicia els seus estudis musicals en el Centre Musical Puig Campana de Finestrat amb el seu pare, Pep de Plana, continuant-los en el Conservatori “José Pérez Barceló” de Benidorm i en el Conservatori “Òscar Esplà” d’Alacant, on finalitza els estudis de professor de trompa. L’any 1996 va ser becat pel centre d’estudis nord-americà per a realitzar un curs d’estiu en la “International Musica Camp” en Minot (els EUA).

Com a director ha dirigit diferents formacions en tota Espanya.

Actualment, és director titular de la Banda del Centre Artístic Cultural «Verge de la Pau» d’Agost, de la Unió Musical de Polop de la Marina i de l’Agrupació Coral de Finestrat.

Recentment ha sigut nomenat director en funcions de la Banda Municipal de Castelló.