Finestrat guarda un minut de silenci pels dramàtics fets ocorreguts ahir a la localitat

Minuto de silencio: 12:00 horas, Ayto. Finestrat (Plaça La Torreta)
24/10/2018
Finestrat celebra este domingo una jornada de limpieza medioambiental en el área recreativa de la Font del Molí
25/10/2018

Ciutadania, empleats de l’Ajuntament, corporació municipal i representants dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat han guardat este matí un minut de silenci a les portes de la casa consistorial en senyal de dol i consternació davant dels dramàtics fets ocorreguts ahir en la localitat i que encara s’estan investigant.

Al terme del minut de silenci, l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va informar que s’han decretat 3 dies de dol oficial, a més de convocar aquest minut de silenci després de la troballa de dues persones mortes en un domicili de la localitat en la vesprada d’ahir. L’alcalde va mostrar cautela “perquè en aquests moments encara no podem assegurar que es tracte d’un cas de violència de gènere. Hem de ser cauts perquè la investigació segueix oberta per part de la Policia Judicial. El que sí que és cert és que, es resolga el que es resolga, a Finestrat estem commocionats per aquest dramàtic succés que ha sacsat a la nostra localitat”. La primera autoritat local va demanar prudència “perquè la investigació segueix oberta i si finalment es confirma com apunten les principals hipòtesis a què es tracta d’un cas de violència de gènere, seria una notícia molt més trist per a Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LA DECLARACIÓ DE l’ALCALDE ACÍ

L’alcalde va enviar els seus condols a les famílies afectades per aquest dramàtic succés i va explicar que “mentres s’aclareixen les circumstàncies d’allò que ha succeït hem considerat que el més apropiat era guardar un minut de silenci i decretar 3 dies de dol oficial a la localitat”.

Aquestes mesures afecten les activitats programades per als pròxims dies.  Per això, es posposa la visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València prevista per a demà i la presentació del llibre d’Eva García Moro programada per a aquest dissabte 27.

(GABINET PREMSA.24.10.2018)