Finestrat es prepara per a un gran cap de setmana de festa amb motiu del “Nou d’Octubre”

Les Sènior del Club Voleibol Finestrat s’estrenen aquest diumenge en 1a divisió nacional enfront del Sant Joan
13/10/2021
Finestrat reforça el seu equipament per a col·lectius més vulnerables amb el suport de la Diputació d’Alacant
14/10/2021

LA BANDA DE ROCK “BOW” INICIA DEMÀ LA SEUA GIRA INTERNACIONAL A FINESTRAT I EL DISSABTE HI HAURÀ ACTE INSTITUCIONAL, DINAR DE LA COMI, TARDEO, CASTELL DE FOCS I “LA FÚMIGA” EN CONCERT

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va afirmar que “estem molt emocionats a aquest efecte de setmana de festa. Serà el 1r sense restriccions d’aforaments i el primer esdeveniment gran que celebrem de la mà de la Comissió des que va començar aquesta pandèmia. A més, celebrem el Nou d’Octubre, la festa de la nostra Comunitat. Així que molt il·lusionats. Es nota al carrer, el poble té ganes de compartir aqueixos moments festius i mantindre vives les tradicions que tant ens uneixen i que tant ajuden a organitzar a l’agost les festes en honor als nostres patrons. Així que us esperem demà, divendres, en el concert de rock de la banda BOW i el dissabte, 9 d’octubre, per a acompanyar a la Llampuga Comissió de Festes en aquest primer esdeveniment tan especial”.

Divendres 8. Concert de la banda de rock BOW

La banda de rock B.O.W presenta a Finestrat el seu primer doble àlbum titulat “Brotherhood Of Wolves”. El concert tindrà lloc a la Plaça de la Unió Europea demà, divendres 8 d’octubre, a les 21.00 hores i servirà de tret d’eixida als diversos actes que està programant el consistori per al cap de setmana del “Nou d’Octubre. Marcats per un inconfusible tamís clàssic, la banda es mou des del hard-rock al blues-rock passant pel rock de carrer de Nova York o ambients més temperats del rock meridional. El concert serà tot un espectacle que quedarà gravat amb diverses càmeres per a després llançar-lo a través del canal de la banda en YouTube i també pel canal de l’Ajuntament de Finestrat “FinestratDirecto”.

 

L’entrada al concert és lliure, amb 600 places que estaran separades per parcel·les per a mantindre les distàncies de seguretat com a mesura de contenció enfront de la pandèmia.

L’obertura de portes serà a les 19.30 hores, moment en el qual la barra de la Llampuga Comissió de Festes 2022 també estarà en marxa per a acompanyar l’espectacle.

Dissabte 9. NOU D’OCTUBRE

Acte institucional de reconeixement a Xavier Llinares i Maribel Rabasa

En el “Nou d’Octubre” l’Ajuntament distingirà a dos veïns de Finestrat: Xavier Llinares Miralles, per la seua destacada trajectòria a nivell nacional en el món de l’economia i de la banca (actualment dirigeix la Xarxa de Banca Comercial de BBVA a Espanya); i a Maribel Rabasa Climent, primera funcionària a l’Ajuntament de Finestrat, administració en la qual va treballar durant 44 anys.

Aquest acte institucional tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa de Cultura, el dissabte 9 d’octubre, a les 13.00 hores.

Acte lúdic amb la Llampuga Comissió de Festes 2022

És el primer acte gran de la Comissió de Festes des que va començar la pandèmia. Serà aquest dissabte, una vegada finalitzat l’acte institucional, a la Plaça de la Unió Europea. És un dinar a les 14.00 hores en el qual la paella té el seu protagonisme com no podia ser d’una altra manera. Les reserves ja estan completes. En finalitzar el dinar continuarà l’animació en la mateixa plaça amb tardeo, inflables per als més xicotets, bandeta de música a càrrec del Centre Musical Puig Campana i barra amb planxa de la Comissió per al berenar-sopa posterior. Així fins a arribar a les 22.00 hores, moment en el qual està previst disparar el castell multiposicional, visible des de qualsevol punt del nucli històric.

 

 

Aleshores prendrà l’escenari LA FÚMIGA, banda per a la qual ja estan esgotades les 600 entrades posades a la venda a 5€ a benefici de les festes patronals 2022. Cal recordar que per a accedir al concert es necessitarà el CERTIFICAT COVID DIGITAL UE per a certificar els 3 següents casos: que està vacunat contra la COVID19, que s’ha realitzat una prova diagnòstica amb resultat negatiu (en les últimes 72 hores en cas de PCR i 48 hores en cas d’antígens) o que s’ha recuperat de la malaltia 180 dies abans. Es pot obtindre ACÍ

Per a més informació, telefoneu al 606 936 432

 

 

Tots aquests esdeveniments compten amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Finestrat que, davant la previsió de pluges, instal·larà una carpa per a assegurar la celebració d’aquests esdeveniments (dinar, tardeo i concert).

En tots els esdeveniments se seguiran les mesures de contenció en vigor enfront del COVID-19 com l’obligatorietat de la mascareta i mantindre les distàncies de seguretat.

GABINET DE PREMSA (7.10.2021)