Finestrat es prepara per a un dels esdeveniments de l’any: el Mercat Gastronòmic i Tradicional del 23 i 24 d’abril

Segueixen les xarrades de l’Associació Empresarial de Finestrat parlant d’energia solar
06/04/2022
El jove atleta de Finestrat, Pablo Morales López, es va proclamar Subcampió d’Espanya Sub-18 en 800 metres llisos
06/04/2022

Arriba una de les dates més esperades de l’any: el Mercat Gastronòmic i Tradicional de Finestrat. Serà el cap de setmana del 23 i 24 d’abril. En l’organització estan bolcats la Regidoria de Mercats que coordina Donna Rebecca Plummer, al costat de Carlos Llorca, Vicente Atienza “Íbero”, la Llampuga Comissió de Festes 2022 i l’Associació de Dones de Finestrat que presideix Teresa Climent. L’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, es va trobar amb tots ells en el carrer Nou per a agrair-los el treball que realitzen any rere any per a convertir a Finestrat en un pol d’atracció de visitants.

En aqueixos dies els carrers del centre històric s’omplin de tradicions, de colorit, record d’antics oficis amb demostracions en viu, actuacions musicals en directe, la Comissió de Festes prepara les receptes més populars de la cuina, també les Dones de l’Associació posen a la venda productes molt nostres. I hi haurà un programa molt complet d’animació i tallers, sobretot pensant en els més xicotets.

Donat el gran volum de visites l’organització té previst habilitar com a principal pàrquing el de la zona esportiva, on està el camp de futbol de la Foia. Des d’allí hi haurà un bus llançadora al Mercat, pujant i baixant contínuament. També hi ha previst un servei de transport des de la Cala i una connexió des de Benidorm. Conforme es tanquen horaris es comunicarà amb detall.