Finestrat es prepara per a rebre al Pare Noel a la Cala dimecres que ve 22 de desembre

Octava victoria para las Senior del Club Voleibol Finestrat que se colocan primeras de grupo en 1ª división nacional
16/12/2021
Finestrat inverteix 158.000€ a condicionar la parcel·la de la nau dels Serveis Tècnics municipals
17/12/2021

Després del Mercat Nadalenc celebrat el passat cap de setmana la Cala de Finestrat es prepara per a l’arribada de Pare Noel. Serà dimecres que ve, 22 de desembre, a la Plaça de l’Àmfora. Allí, a partir de les 17.00 hores, hi haurà animació musical per als xiquets amb una mini-disc i després, sobre les 17.45 hores, arriba la visita més esperada de l’any: Pare Noel. Els xiquets/es podran entregar-li la seua carta de desitjos i també emportar-se impresa una fotografia instantània de record d’aquest moment tan especial.

El regidor de Festes, Héctor Baldó, va indicar que “estem molt il·lusionats amb la visita del Pare Noel. Serà un moment molt especial perquè les famílies també puguen descobrir l’encant de la nostra Cala en Nadal amb la il·luminació, la decoració, l’arbre i també la gran bola de llums que hem situat en la mateixa plaça de l´Àmfora. Així que us esperem a partir de les 5 de la vesprada, dimecres que ve, per a viure la màgia del Nadal des del marc tan bonic que ens brinda la nostra platja de Finestrat”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE FESTES, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

Quant a les mesures de prevenció i seguretat enfront del COVID-19, se seguiran pautes com el gel hidroalcohòlic en els accessos i l’ús obligatori de mascareta a l’aire lliure quan no es puga mantindre les distàncies de seguretat, entre altres.

(GABINET DE PREMSA.17.12.2021)