Finestrat es prepara per a l’EXTREME BIKE NIGHT que se celebra el 3 de novembre

Segueixen les millores en les Partides Rurals de Finestrat amb l’asfaltat en camins del Ramal de Loix
24/10/2023
Dia del Comerç Local CV: Finestrat continua donant suport a la seua oferta comercial local amb el BO CONSUM actiu fins al 15 de desembre
26/10/2023

LA REGIDORIA DE JOVENTUT I LA D’ESPORTS ORGANITZEN ESTA PROVA NOCTURNA AMB EL SUPORT DEL CICLISTA PROFESSIONAL ESTABLIT A FINESTRAT BEN MOORE

La Regidoria de Joventut i la Regidoria d’Esports de Finestrat van de bracet en l’organització d’una prova nocturna de ciclisme comptant amb el suport del ciclista professional establit a Finestrat, Ben Moore. Es tracta de la “Extreme Bike Night” i tindrà lloc en el poliesportiu municipal “La Foia” de Finestrat el divendres 3 novembre. Van presentar hui esta prova la regidora de Joventut, Sara Llorca, l’edil d’Esports, Beatriz Quintillán, el dinamitzador juvenil municipal, Miguel Sellés i el cicilista, Ben Moore.

“Finestrat és bressol del ciclisme. Tenim un entorn fabulós. I ens agrada inculcar l’afició per este esport des d’edats ben primerenques, va explicar la regidora de Joventut, Sara Llorca. “En esta ocasió Joventut i Esports hem organitzat de manera conjunta esta prova nocturna de circuits en la zona esportiva i amb diverses categories perquè puguen participar des dels més xicotets de 4 anys fins a adolescents a partir de 14”. L’Extreme Bike Night serà en la vesprada del divendres 3 de novembre. Començarà sobre les 5 i mitja amb els menors de 6 anys i es prolongarà fins a mitjanit aproximadament amb les diferents categories segons les edats. “Des d’ací, us anime a participar, a aprofitar esta ocasió per a gaudir d’una experiència nova sobre la bicicleta. També vull agrair la col·laboració de Ben Moore, veí de Finestrat que es dedica al ciclisme de manera professional amb un impressionant palmarés a nivell internacional i que ens aportarà el seu coneixement i la seua experiència sobre la bicicleta per a confeccionar les proves de l’Extreme Bike Night Finestrat”.

Dual Eslàlom, Categories i Inscripcions

L’Extreme Bike Night Finestrat es disputarà en modalitat Dual Eslàlom, és a dir, un contra un en 2 pistes exactament iguals per als dos ciclistes. El circuit tindrà salts, obstacles i peralts.

Per a participar es poden apuntar prèviament per categories:

** Fins als 6 anys de 17.30 a 19.00 hores.

** De 7 a 9 anys participaran de 19.00 a 20.30 hores.

**De 10 a 13 anys, el seu horari serà de 20.30 a 22.00 hores.

**I a partir de 14 anys d’edat, de 22.00 a 23.30 hores.

Hi haurà premis i sorpreses per a tots, comptant amb la col·laboració de la marca ORBEA. I per a participar és obligatori bicicleta, casc i guants.

Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Es poden formalitzar contactant amb la Regidoria de Joventut en el núm. 606 936 432. També en correu electrònic joventut@finestrat.org i al mateix Centre Juvenil, situat al carrer Fonteta, 36.

Ben Moore

Actualment Ben Moore és Campió de l’E-Maxiavalanche Europe Cup Championship, una modalitat de circuit de muntanya destacat per la seua massiva eixida costa avall i al mateix temps (en allau). També acumula nombrosos podis i victòries en Urban Down Hill, una de les disciplines més espectaculars del ciclisme de muntanya encara que en entorns urbans, eixint des d’un punt alt fins a la part més baixa de la ciutat. Ha participat en estes competicions en diversos països de Llatinoamèrica. Moore té en el seu palmarés 200 curses com a ciclista professional. (https://www.benmooreracing.com/races/).

GABINET DE PREMSA (24.10.2023)