Finestrat es prepara per a l’arribada del Pare Noel a la Cala i el Campament Reial al centre històric

Michelle Eliméndez, Alexia Margarina Atrotinat i Lucas Lloret són els guanyadors del Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat
09/12/2020
Més de 60 joves van participar en la 1a jornada de la FINESTRAT ON LINE PARTY
10/12/2020

LA PLAÇA DE LA UNIÓ EUROPEA TAMBÉ ACOLLIRÀ UNA PISTA DE GEL DURANT ELS DIES DEL CAMPAMENT

La localitat de Finestrat es prepara per a les dates més especials de l’any amb dos esdeveniments dirigits a tota la família i, molt especialment, per als més xicotets de la casa.

Pare Noel a la Cala i bola gegant de neu
Per al dimecres 23 de desembre s’espera l’arribada de Pare Noel a la Cala de Finestrat, exactament a la Plaça de l’Àmfora. Allí, a partir de les 16.30 hores, hi haurà un espectacle de màgia i també una actuació musical titulada “Nadals cantats” per a amenitzar els moments previs a la visita més esperada de l’any. A continuació, arribarà Pare Noel a qui els xiquets podran veure a través d’una bola gegant de neu. “Allí els xiquets podran passar a saludar-lo amb total seguretat i, com a record, des de l’Ajuntament volem tindre un xicotet detall i que tots es puguen emportar una fotografia instantània de record d’aqueix moment tan especial”.

Campament Reial al centre històric i Pista de Gel
Amb l’arribada de gener Finestrat es prepara com a seu oficial del Campament Reial de les seues Majestats, els Reis d’Orient. Serà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener a la Plaça de la Unió Europea on hi haurà llocs d’artesania tradicional, animació musical, una granja d’animals, un betlem de figures a grandària real i una pista de gel. A més, durant aqueixos dies els xiquets encara estaran a temps de depositar les seues cartes en les bústies reials i fins i tot de veure als mateixos Reis d’Orient en la seua haima reial.
El campament es podrà visitar ja en la vesprada del dissabte, dia 2 de gener, i els dies 3, 4 i 5 de gener, en horari de matí i vesprada. L’accés es realitzarà mitjançant l’abonament d’una entrada a preus populars a benefici de la Llampuga Comissió Festes 2021.

Mesures de prevenció i seguretat

En paraules del regidor, Héctor Baldó, “des de la Regidoria de Festes hem organitzat aquests esdeveniments nadalencs perquè ens fa molta il·lusió que el Pare Noel i els Reis d’Orient visiten Finestrat i ho facen d’aquesta manera tan especial, a la Cala, arran de mar i al centre històric amb el campament reial i la pista de gel”. L’organització del campament rieal compta amb la col·laboració de la Comissió de Festes 2021. “Des que va esclatar la pandèmia al març, aquest serà el primer esdeveniment en el qual anirem de la mà de la Llampuga Comissió. Així que doblement il·lusionats per poder recolzar a la Comi en un any molt complicat i més si cap, quan es tracta d’un esdeveniment per als més xicotets”.
Quant a les mesures de prevenció i seguretat, se seguiran tots els protocols establits per les autoritats sanitàries per a aquests esdeveniments com el control d’accés, l’aforament reduït, desinfecció amb gel hidroalcohòlic, separació de recorreguts i distàncies de seguretat, entre altres.
“Aquest és un any especial, sens dubte, perquè per primera vegada el Pare Noel arriba a la Cala i també, per primera vegada, serem seu del Campament dels Reis d’Orient. És la nostra aposta per la màgia i la il·lusió d’aquestes dates. I us volem convidar a tots, veïns i visitants, a viure el Nadal a Finestrat.”
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

(GABINET DE PREMSA.9.12.2020)