Finestrat es prepara per a la Trail Nocturna Puig Campana que se celebra el dissabte 6 de juliol

Juan Francisco Pérez, reelegit alcalde de Finestrat per majoria absoluta per a la legislatura 2019-2023
17/06/2019
Primera sessió formativa de Google per a ajudar a les empreses de Finestrat i potenciar la seua presència en Internet
17/06/2019

LA PROVA ESTÀ ORGANITZADA DES DE LA COMISSIÓ DE FESTES 2019 EN COL·LABORACIÓ AMB LA REGIDORIA D’ESPORTS

Finestrat acull el dissabte 6 de juliol una Trail nocturna en l’entorn de l’emblemàtica muntanya del Puig Campana. Aquesta carrera està organitzada des de la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro) col·laboració amb la Regidoria d’Esports. Per a presentar aquesta carrera este matí es van reunir el regidor, David Alarcón, i el tècnic municipal d’Esports, Juan Vicente Llinares, amb el representant de la Comissió, Vicente Climent.

En paraules de l’edil, David Alarcón, “la nostra localitat és punt de referència per a les carreres de muntanya, amb un entorn privilegiat i una infraestructura molt consolidada d’allotjaments, restauració i comunicacions. Per això, quan la Comissió de Festes ens va plantejar aquesta proposta ens va paréixer molt encertada per a promoure l’esport, donar a conéixer la nostra localitat i, al mateix temps, contribuir entre tots a la celebració de les Festes Patronals que celebrem tots els anys a l’agost”.

En la prova hi haurà dues modalitats de participació: corredors que hauran de salvar una distància de 13 quilòmetres amb un desnivell positiu de 900 metres. I caminants que tindran per davant un recorregut de 9 quilòmetres i un desnivell de 600 metres. L’eixida serà a les 20:30 hores des de la Plaça de la Unió Europea, on també estarà situada la meta.

La Trail Nocturna està oberta a la participació de tots els públics (federats o no) i en el cas de menors d’edat hauran d’anar acompanyats per un adult o aportar una autorització del pare o la mare. Els preus de la inscripció són 12€ per a corredors i 8€ per a caminants fins a un màxim de 600 participants entre les dues modalitats.

Les inscripcions es podran formalitzar fins a l’1 de juliol en la pàgina web: www.mychip.es.

(GABINET DE PREMSA: 13.06.19)