Finestrat es prepara per a la Costa Blanca Trails del pròxim 16 de novembre amb entrenaments específics

Aquest dissabte arriba el cicle “Cinema a la Fresca” a Terra Marina amb la pel·lícula “Hotel Transsilvània 3”
20/09/2019
Finestrat retira aquesta setmana més de 600 tones d’algues arrossegades a la vora pel temporal
23/09/2019

AQUESTES JORNADES ESPECÍFIQUES SE CELEBRARAN EL 28 DE SETEMBRE I EL 26 D’OCTUBRE PER A FACILITAR LA PRESA DE CONTACTE DELS CORREDORS AMB CADA RECORREGUT

Finestrat es prepara per a la pròxima edició de la “Costa Blanca Trails”, carreres de muntanya que se celebren el cap de setmana del 16 de novembre prenent com a epicentre aquesta localitat. En ple compte arrere cap aquest esdeveniment esportiu de caràcter internacional s’han organitzat dues jornades d’entrenaments específics per a totes aquelles persones inscrites o que estan pensant fer-ho en pròximes dates. Per a coordinar aquests entrenaments que se celebraran els dies 28 de setembre i 26 d’octubre, el regidor d’Esports, David Alarcón, i el tècnic de l’àrea, Juanvi Llinares, es van reunir amb els representants del club organitzador, Repte Everest, Romualdo Doménech i José Antonio Ferrández Alejo.

En paraules del regidor d’Esports, David Alarcón, “ja estem en ple compte arrere per a un dels esdeveniments esportius de l’any a Finestrat com és la Costa Blanca Trails. I és que la progressió tan ascendent que porta aquesta carrera en els últims anys, tant a nivell internacional com en nombre de participants, ha motivat que la Ultra 84K siga enguany 3a prova i final de la Copa d’Espanya Ultra. A més d’aquesta Ultra els corredors tenen altres modalitats de participació com és la distància reina de 101K i les distàncies curtes de 46K, 29K i 20K. Per a preparar amb intensitat totes aquestes carreres hem coordinat la celebració de dues jornades d’entrenaments específics, donant així l’oportunitat als corredors de prendre contacte amb l’entorn i les característiques del recorregut”.

Entrenament específic 28 de setembre
Aquest entrenament es desenvoluparà en la muntanya del Puig Campana. Seran 18 quilòmetres de distància amb 1.450 m de desnivell positiu. Està especialment indicat per als participants en les modalitats de TPC 29K i MCB 46K; igualment els participants en l’UTCB 84K i GTCB 101K podran conéixer parts del recorregut que faran de nit. Les persones interessades a participar en aquesta jornada poden apuntar-se a partir de dilluns que ve, dia 23, en la pàgina de Facebook @cbtrails on publicaran el formulari d’inscripció.

Entrenament específic 26 d’octubre
En aquesta ocasió l’entrenament tindrà lloc en la zona de la Serrella. Està especialment indicat per als inscrits en les ultres perquè així tindran ocasió de conéixer una de les parts més muntanyeses del seu recorregut. Seran 26 km. i 1.500 m. de desnivell positiu.
GABINET DE PREMSA (19.09.19)