Finestrat es prepara per a donar la benvinguda a l’estiu amb una festa que se celebra aquest dissabte 4 a la Cala

Renovem el Conveni de Col·laboració amb la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí de Finestrat
02/06/2022
3 taekwondistes de Finestrat disputaran el Campionat del Món i 2 l’Europeu
02/06/2022

MÉS DE 30 ESTABLIMENTS PARTICIPEN EN LA RUTA DE TAPES

TAMBÉ HI HAURÀ ANIMACIÓ ITINERANT AMB BATUKADA, DISC INFANTIL, SESSIÓ MUSICAL AMB DJ VICKY RAMÍREZ I ROMÁN RODRÍGUEZ AL SAXO

La Cala de Finestrat es prepara per a donar la benvinguda a l’estiu amb una festa que se celebrarà aquest dissabte 4 de juny. La regidora d’Empreses, Turisme i Residents d’Altres Nacionalitats, Donna Rebecca Plummer, va estar hui a la platja al costat de Carlos Llorca, coorganitzador de l’esdeveniment, per a ultimar els detalls d’aquesta festa en la qual hi haurà ruta de tapes a preus populars, animació itinerant amb una batukada , disc infantil i sessió de Djs.

Ruta de Tapes

Més de 30 establiments entre bars, restaurants i cafeteries participen en aquesta ruta de tapes a preus populars (entre 2 i 3€ tapa i consumició). Per a amenitzar aquesta ruta gastronòmica hi haurà una batukada itinerant des de les 12 del migdia per tota l’Avinguda Marina Baixa. Arrancarà a l’altura de l’Oficina de Turisme i transcorrerà per tota la via fins a arribar al passeig de la Cala i la Plaça de l’Àmfora.

La festa de benvinguda a l’estiu continuarà durant tota la vesprada amb Dj Vicky Ramírez, també participarà en aquest espectacle musical el saxofonista Román Rodríguez. I, a partir de les 18.00 hores, hi haurà música disco per als xiquets.

“Estem molt il·lusionats amb aquesta festa. Ja es respira l’ambient estival a la nostra platja. I volem donar la benvinguda a l’estiu amb música, animació, i fent costat a tot el sector de restauració amb aquesta ruta de tapes que segur farà les delícies dels assistents a preus molt assequibles. Així que aquest dissabte us esperem a la Cala de Finestrat, al ritme de la batukada, amb animació itinerant, molta música i moltes ganes de compartir una jornada de festa arran de mar”, va concloure l’edil de Donna Rebecca Plummer.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA ACÍ

Els establiments que participen en la Ruta de Tapes lluiran el cartell promocional de la Festa de Benvinguda a l’Estiu. (GABINET PREMSA 1.6.2022)

(GABINET PREMSA 1.6.2022)