Finestrat es prepara per a celebrar el NOU D’OCTUBRE amb una gran festa i els concerts en valencià de CACTUS I MO’ROOTS

Sessió plenària ordinària, ACTA Núm. 08/2022: dijous 29 de setembre, 9.30 hores
29/09/2022
La Diputació fa costat a la Tercera Edat amb una nova subvenció per a tallers i equipament per al Club Pensionistes Finestrat
29/09/2022

LA FESTA TINDRÀ LLOC A LA PLAÇA DE LA UNIÓ EUROPEA EL DISSABTE 8 D’OCTUBRE AMB BARRA POPULAR, MASCLETÀ, TARDEO, BANDETA, INFLABLES, I L’ACTUACIÓ DELS GRUPS DE MÚSICA EN VALENCIÀ MÁS VOTATS PER LA JOVENTUT DE FINESTRAT

Finestrat es prepara per a commemorar el Nou d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb una gran jornada festiva que tindrà lloc a la Plaça de la Unió Europea el dissabte 8 d’octubre. Després de les Festes de la Cala serà el primer esdeveniment que organitza la Comissió MiniTofols 2023 en el centre històric.

Arrancarà a les 12.30 hores amb barra popular i, cap a les 14.00 hores, mascletà. Després hi haurà un “gran dinar” per al qual ja es pot fer la reserva. La jornada seguirà amb “tardeo”, bandeta, castells inflables i animació infantil per als més xicotets/es. A la nit, concert dels CACTUS i MO’Roots i, en finalitzar, ball a la Sala Jove.

“La Plaça de la Unió Europea es convertirà, una vegada més, en l’escenari perfecte per a aquesta jornada lúdica de convivència tan especial amb la qual commemorem la festa del Nou d’Octubre, la festa de la nostra Comunitat. Per a aqueix dia tenim previst una jornada quasi maratoniana que arrancarà amb aperitius, barra popular, mascletà i després un gran dinar”, va indicar l’edil de Festes, Héctor Baldó.

En finalitzar el menjar continuarà l’animació en la mateixa plaça amb tardeo, inflables per als més xicotets, bandeta de música amb el Centre Artístic Cultural “Verge de la Pau” d’Agost”, berena-sopar a preus populars a càrrec de la Comissió i, a partir de les 22.00 hores, arriba la nit de concerts amb música en valencià: CACTUS i els MO’Roots, “que han resultat ser dels grups més votats en les enquestes realitzades des de la Regidoria de Joventut entre els nostres joves. Així que des d’ací us anime a compartir junts aqueix dia tan assenyalat per a tots els valencians i valencianes”. Després dels concerts, culminarà la festa del Nou d’Octubre amb un ball a la Sala Jove.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DEL REGIDOR DE FESTES, HÉCTOR BALDÓ, ACÍ

(GABINET PREMSA.28.9.2022)

**Reserva prèvia Dinar. Preu adult: 15€ i Preu infantil: 10€ (fins als 12 anys) a benefici de les Festes Patronals 2023. Número de compte: ES74 0081 1059 4900 0115 7024.

** Venda anticipada d’entrades al concert en la pàgina web agendafinestrat.es.

Preu 5€ a benefici dels Festes Patronals 2023 . En taquilla el mateix dia: 7€