Finestrat es mobilitza per a ajudar als municipis del Baix Segura afectats pel temporal

Finestrat celebra jornades gastronòmiques dedicades a la cuina italiana del 21 al 29 de setembre
20/09/2019
Aquest dissabte arriba el cicle “Cinema a la Fresca” a Terra Marina amb la pel·lícula “Hotel Transsilvània 3”
20/09/2019

LES DONACIONS ES PODRAN REALITZAR EN DEPENDÈNCIES MUNICIPALS I CENTRES EDUCATIUS

Finestrat se suma a la solidaritat i ajuda als municipis afectats pel recent temporal de gota freda i que ha sigut especialment virulent en la comarca del Baix Segura. Per a això, el consistori fa una crida als veïns per a donar productes d’higiene personal, articles de neteja de la llar (graneres, poals, fregadores, productes de neteja, baietes…etc), aigua embotellada i també, en col·laboració amb les AMPAS dels centres educatius, sol·liciten l’aportació de material escolar.

Punts d’arreplega
Els punts habilitats per a l’arreplega són l’Ajuntament (hall d’entrada), extensió administrativa de la Cala, els centres educatius “Puig Campana”, “Balcón de Finestrat”, Escola Infantil Municipal “EMUFI” i, també en horari de vesprades, el Centre Juvenil, el Viver d’Empreses i el Centre Multiusos de la Cala (en aquest cas, només a la vesprada: de 15:00 a 21:00 hores).

A més, des del consistori han comunicat que les persones interessades a aportar les donacions mencionades també podran fer-ho en els esdeveniments programats per a aquest cap de setmana. Serà concretament en el Centre Social de la urbanització Terra Marina on aquest dissabte, dia 21, se celebra una nova sessió de “Cinema a la Fresca” i també en l’acte lúdic que se celebra aquest diumenge, dia 22, en la Sala Jove.

En paraules de l’alcalde en funcions, Víctor Darío Llinares, “encara estem commocionats pel greu temporal que ha sacsat la nostra Comunitat i molt especialment el Sud d’Alacant i poblacions del Baix Segura. Per això, des de Finestrat hem habilitat diversos espais, com a dependències municipals i centres educatius, per a intentar cobrir les principals necessitats que ens han traslladat des dels Ajuntaments afectats com pot ser productes de neteja, articles per a higiene personal, aigua embotellada i també material escolar per a intentar que els menors, en aquest cas, puguen tornar a la seua rutina escolar sense que res els falte. Per la nostra part, fem una crida a la solidaritat dels nostres veïns i esperem així, entre tots, contribuir a pal·liar com més prompte millor els greus efectes que ha tingut la gota freda en aquestes poblacions”.

La campanya solidària d’arreplega d’ajuda a les poblacions afectades pel temporal de gota freda es prolongarà fins al dijous 26 de setembre.

(GABINET DE PREMSA. 18.09.2019)