Finestrat es consolida com a pol d’atracció empresarial amb l’arribada de noves marques com BRICOMART i PORCELANOSA

La Policía Local de Finestrat renueva su parque móvil con 2 vehículos cardioprotegidos y con un sistema pionero de códigos QR
09/07/2019
Multitudinària arrancada de “Sensacions d’Estiu” de Finestrat amb més de 500 persones en la XXII Trobada de la Cançó de la Mar
19/07/2019

MAISONS DU MONDE TAMBÉ HA INICIAT LA CONSTRUCCIÓ DE LA SEUA BOTIGA DE MOBLES I DECORACIÓ JUNT AMB DECATHLON

BRICOMART i PORCELANOSA són les últimes marques que han confirmat la seua aposta per Finestrat per a expandir el seu negoci en la província d’Alacant. D’una banda, la multinacional francesa Bricomart obrirà un magatzem de construcció i reforma de 8.800m2 de superfície en el Parc de Mitjanes “La Cala”, un parc empresarial promogut per la mercantil Inurban i on Decathlon va obrir les seues portes fa just un any. En aquest mateix parc ja s’està construint la nau comercial que acollirà una altra multinacional francesa, MAISONS DU MONDE, especialitzada en el sector del moble i la decoració. Aquesta empresa obrirà just al costat de Decathlon en el segon semestre d’enguany la que serà la seua botiga núm. 25 en la seua expansió per Espanya.

D’altra banda, en el Parc Comercial La Cala, on actualment es concentren les marques LEROY MERLIN, ALDI, GIFI o VIPS, ja s’està construint la nau que albergarà la botiga-exposició de PORCELANOSA, la del taulell més important d’Espanya.

En paraules de la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, “la família empresarial de Finestrat no para de créixer. A les més de 600 empreses que tenim actualment donem ara la benvinguda a marques internacionals com les multinacionals franceses BRICOMART, MAISONS DU MONDE, o la del taulell més important d’Espanya, PORCELANOSA, que també ha apostat pel nostre municipi per a obrir una botiga-exposició en el parc comercial La Cala, just damunt de GINO’S i VIPS. Estem molt il·lusionats perquè aquestes obertures repercuteixen de manera molt positiva en l’activitat econòmica, en la creació de noves oportunitats de treball per als veïns de Finestrat i també suposen un respatler molt important a la gestió que es realitza des del govern local en matèria d’obertures i ocupació”. “Amb aquestes obertures, va afegir l’edil, estaríem parlant de més de 100 llocs de treball, la qual cosa consolida a Finestrat com a gran locomotora de la inversió i la creació d’ocupació”, va concloure Donna Rebecca Plummer.

(GABINET DE PREMSA. 16.07.2019)