Finestrat es bolca amb el Baix Segura i aporta quasi 2.000 quilos de donacions a les poblacions afectades pel temporal

El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix la 3a posició per equips en el rànquing nacional per equips
26/09/2019
Els veïns de la Tapià-Umbria celebren aquest cap de setmana les seues festes en honor a Sant Miquel
26/09/2019

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va donar hui les gràcies a tots els veïns i empreses que s’han sumat a la campanya solidària impulsada per l’Ajuntament i en la que han arreplegat prop de 2.000 quilos de productes per a ajudar les poblacions afectades per la recent gota freda, sobretot en la comarca del Baix Segura.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “vull agrair públicament a tots els particulars i empreses de la localitat que han participat en aquesta campanya d’arreplega de productes per a les famílies afectades pel temporal de gota freda. No em sorprén la solidaritat del poble de Finestrat però sí que és veritat que dóna molta alegria que el poble responga davant d’aquesta crida”.

L’alcalde va informar que totes aquestes donacions es faran arribar a les poblacions afectades per la DANA, especialment en el Baix Segura, a través de Creu Roja. “Més d’un camió amb prop de 2.000 quilos d’ajuda eixirà des de Finestrat amb palets sencers d’aigua embotellada donada per bars de la localitat, productes d’higiene personal, material escolar, articles de neteja de la llar aportats tant per particulars com des de les empreses … Tot és una mostra de la solidaritat de Finestrat, un poble que també ha patit problemes amb les inundacions en altres episodis anteriors. Com ací sabem el que es pateix, crec que ha sigut determinant perquè les persones aporten aqueix granet d’arena i, entre tots, ajudar el Baix Segura a recuperar la normalitat com més prompte millor”.

(GABINET DE PREMSA. 26.09.2019)