Finestrat entra en la xarxa nacional de Destinacions Turístiques Intel·ligents junt amb grans ciutats com Sevilla i Bilbao

Pròxima Junta Govern Local: divendres 4 d’octubre, 9:00 hores, 1a planta Aj. Finestrat
04/10/2019
El Club Taekwondo Finestrat aconsegueix 30 medalles en la Copa de Campions disputada a Xàtiva
04/10/2019

EL MUNICIPI CONSOLIDA LA SEUA ESTRATÈGIA DTI AMB ACTUACIONS PALPABLES COM LA XARXA WIFI EN LA PLATJA I EL PROJECTE DE “MUNTANYA INTEL·LIGENT” AL PUIG CAMPANA

Finestrat entrarà a formar part de la Xarxa Nacional de Destinacions Turístiques Intel·ligents junt amb altres grans ciutats com Bilbao, Sevilla, Càceres o Valladolid. Així ho va fer públic ahir la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en la primera reunió de la Comissió Executiva d’aquesta Xarxa nacional que va comptar amb la participació d’actors clau com la Secretaria d’Estat de Turisme i SEGITTUR (Societat Mercantil Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques). 

En paraules de l’alcalde i titular de l’àrea de Turisme, Juan Francisco Pérez, “estem d’enhorabona perquè Finestrat és dels únics municipis de la Comunitat que entra en la xarxa nacional de Destinacions Turístiques Intel·ligents i el 1r amb menys de 10.000 habitants junt amb grans ciutats d’Espanya com Sevilla, Bilbao, Palma de Mallorca o Màlaga. Al seu dia apostem per la innovació i la tecnologia en l’àmbit del turisme per a augmentar la qualitat de la nostra destinació. I sens dubte, entrar en la xarxa nacional DTI representa un reconeixement a enguany i mig d’esforç i actuacions palpables com ser la primera platja de la Marina Baixa amb xarxa wifi gratuïta o el projecte de muntanya intel·ligent en el nostre Puig Campana que prompte veurà la llum. Per tant, molt satisfets amb aquesta adhesió a la xarxa nacional DTI que serà oficial dijous que ve, 17 d’octubre, junt amb altres grans ciutats com Sevilla, Bilbao o Càceres”.

Finestrat, a hores d’ara, és un dels 8 municipis de tota la comunitat que ha superat les 2 fases inicials DTI i es troba ja en el nivell 3, el més avançat per disposar ja d’accions palpables per a la ciutadania i els visitants en aplicació de la seua estratègia DTI. “Sens dubte, va concloure l’alcalde, formar part de la xarxa nacional DIT ens donarà l’oportunitat d’estar en l’avantguarda de la tecnologia aplicada al turisme, a més de donar projecció nacional i internacional a tot el que fem des de Finestrat com a Destinació Turística Intel·ligent i sempre amb la mirada posada en millorar la qualitat de vida de la ciutadania i l’experiència dels turistes que ens visiten”.

GABINET DE PREMSA (3.10.19)