Finestrat emprén les obres de remodelació del Passeig de la Cala

Nova trobada del “Racó de Pares i Mares”. Aquest divendres abordem la problemàtica de l’alcohol i les drogues
12/01/2022
Segueixen les activitats esportives i gratuïtes a l’aire lliure a Finestrat
18/01/2022

L’ACTUACIÓ MILLORARÀ L’ACCESSIBILITAT I LA IMATGE QUE SEGUIRÀ L’ESTÈTICA DEL PASSEIG DE L’AVINGUDA MARINA BAIXA

Després de canalitzar el barranc de la Cala i reurbanitzar l’Avinguda Marina Baixa en el seu tram final, arriba la remodelació del passeig frontal de la platja de Finestrat. Les obres han començat aquest dilluns, 10 de gener, i es desenvoluparan durant els pròxims 2 mesos.

L’objectiu fonamental d’aquesta actuació és executar una vorera nova paral·lela al pàrquing actual, millorar l’accessibilitat i renovar tot el paviment seguint l’estètica del passeig en l’Avinguda Marina Baixa, amb colors blanc, blau i negre. També renovaran els mòduls del lavabo, de la Tourist Info i el lloc de salvament i socorrisme que serà desplaçat des de l’arena al passeig. El conjunt de l’obra s’aprofitarà per a renovar la xarxa d’enllumenat amb noves lluminàries, per a ampliar la xarxa d’aigua potable i sanejament i per a millorar la senyalització i també per a incorporar mobiliari nou com a papereres més modernes i bancs de formigó.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “quan per fi hem canalitzat el barranc de la Cala i hem solucionat el problema de les riuades que ens impedia actuar en estètica i modernització d’un racó tan passeig tan especial com és el de la Cala, abordem la remodelació del passeig marítim i invertim en estètica i en millora per a donar un canvi significatiu en millora de la Cala de Finestrat. Una inversió sufragada totalment per l’ajuntament de Finestrat” .

El pressupost de l’actuació ascendeix a 228.432’28€, sufragats íntegrament des de l’Ajuntament i el termini d’execució previst és de 2 mesos.

(GABINET PREMSA.10.1.2022)