Finestrat destinarà 90.000€ a millorar les zones verdes de les urbanitzacions

Sigue el pleno en directo: orden del día pleno ordinario viernes 28 octubre, 13:00 horas
28/09/2018
Finestrat celebra la ITV mòbil per a vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors el pròxim dimecres, 3 d’octubre
01/10/2018

L’AJUNTAMENT TAMBÉ INVERTIRÀ A CONDICIONAR L’APARCAMENT MUNICIPAL I EQUIPAR EL FUTUR CENTRE DE FORMACIÓ I ASSESSORAMENT LABORAL PER A JÓVENS

Des de l’Ajuntament de Finestrat destinaran 90.000€ a la millora i el condicionament de zones verdes de les urbanitzacions. Açò serà possible mitjançant la modificació del pressupost de diverses partides que no s’executaran enguany, sinó en 2019.   La modificació pressupostària que hui s’ha aprovat en ple també anirà destinada a les obres de millora de l’aparcament municipal i a l’equipament del futur Centre de Formació i Assessorament laboral per a jóvens.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez Llorca, “hui hem aprovat una modificació pressupostària per a realitzar diverses actuacions que ens pareixen prioritàries  com són millorar i embellir els parcs i jardins de Terra Marina, Golf Baa i Balcó de Finestrat, reparar l’aparcament municipal i dotar de mobiliari al futur Centre de Formació i Assessorament laboral per a gent jove que prompte tindrem en el nucli històric tradicional”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE l’ALCALDE AQUÍ

En concret, per a condicionar parcs i jardins de les urbanitzacions augmenten la partida de 35.000 a 90.000€. També incrementen la partida de reparació de l’aparcament municipal en 20.000€, fins a 95.000€. Quant a l’equipament del futur Centre per a jóvens augmenta la partida en 50.000€, fins a un total de 230.000€. En aquest últim cas, es tracta de la culminació de l’antic cine musical del carrer Fonteta, obres que començaran en les pròximes setmanes.

Aquesta modificació pressupostària inclou, al seu torn, l’augment en 10.000€ de partides genèriques com a activitats esportives, culturals, festes i promoció turística “perquè continuarem treballant a organitzar esdeveniments per a atraure més visites a la localitat a través de la cultura, les festes i l’esport”, va indicar l’alcalde.  “Estem parlant d’una inversió global de 159.000€ que procedix de partides que no es van a executar enguany sinó el pròxim com les obres del cementeri municipal i la partida que havia preparada per al PGOU perquè disposem d’una pròrroga de la Generalitat per a realitzar-ho en 2019. Per tant, preferim destinar aqueix pressupost a millores prioritàries, sobretot en les urbanitzacions de Finestrat”.

GABINET DE PREMSA (28.09.18)