Finestrat donarà la benvinguda al Nadal aquest divendres amb l’encesa de l’arbre i la inauguració del Betlem

Boletín tareas de servicios técnicos y obras en ejecución: octubre 2018
30/11/2018
Alba Egea, Achilles López i Álex Giner, guanyadors de l’XI Concurs de Postals Nadalenques de Finestrat
03/12/2018

El municipi de Finestrat donarà la benvinguda al Nadal aquest divendres, 7 de desembre, amb l’encesa de l’arbre i la inauguració del betlem en la Plaça del Poble, a partir de les 18:00 hores. En aquest esdeveniment els més menuts també tindran ocasió d’entregar la seua carta al patge dels Reis Mags d’Orient. Aquest tradicional acte està organitzat des de la Regidoria de Festes en col·laboració amb l’Associació de Dones de Finestrat perquè les sòcies d’aquesta entitat han sigut les encarregades de confeccionar els adorns nadalencs, a més del berenar amb xocolate i coca bova que s’oferirà a tots els assistents. També participarà el Centre Musical Puig Campana amb l’animació musical nadalenca.

La regidora de Festes, Amelia Mayor, va indicar que “arriba el mes més especial de l’any per als peques de la casa i també per als majors. A Finestrat donarem la benvinguda al Nadal aquest divendres, en ple pont de la Puríssima, amb l’encesa de l’arbre i el betlem, un acte en què vull donar les gràcies a l’Associació de Dones i al Centre Musical Puig Campana per la seua implicació a fer-ho encara més entranyable. Així que invitar-vos a tots a vindre, a gaudir de l’esperit nadalenc en el nostre nucli històric que en aquestes dates encara llueix més encantador i a participar en els esdeveniments que hem programat per a l’últim mes de l’any”.

“Celebrem el Nadal” amb els nostres majors

Aquest acte forma part de l’agenda programada per a gaudir del Nadal i despedir el 2018 a Finestrat. A més de l’encesa de l’arbre i el betlem, hi haurà diversos actes dirigits a la població més major de la localitat amb el títol “Celebrem el Nadal” que té lloc tant a la Cala com en el nucli històric. En el Centre Multiusos de la Cala se celebrarà el dimecres 19 de desembre, a les 17:00 hores i el divendres 21 serà en la Llar del Pensionista del nucli històric, a les 18:00 hores. A més, per als membres del Club de Pensionistes i Jubilats de Finestrat també hi haurà el tradicional dinar de Nadal que serà aquest diumenge 9 de desembre, a partir de les 14:00 hores en el Restaurant La Morena.

Concerts de Nadal

Per part de la Rondalla Cordes i Veus Font del Molí han organitzat un concert titulat “No oblidem el Nadal” que tindrà lloc en la Casa de Cultura el diumenge, dia 16, a les 19:00 hores. Per la seua banda, l’Agrupació Coral de Finestrat també interpretarà un concert nadalenc. Serà el dissabte, dia 22, a les 18:30 hores en l’Església parroquial de Sant Bertomeu.
A més, des de la Comissió de Festes 2019 han organitzat un acte lúdic en què els més menuts podran entregar la carta amb els seus desitjos al mateix Pare Noel. Serà el dissabte 23, de 17:00 a 19:00 hores, amb unes cercaviles prèvies pels carrers del nucli històric i un berenar en la Sala Jove.

(GABINET PREMSA.3.12.2018)