Finestrat convoca un any més les ajudes municipals per a les famílies amb menors de 3 anys en escoles infantils

Comencen les classes de Teatre infantil a Finestrat
24/09/2020
Inscripcions obertes per a les classes de zumba i pilates al pavelló de Finestrat
26/09/2020

LES AJUDES INFANTILS SERAN DE 70€ A 30€ MENSUALS EN FUNCIÓ DE L’EDAT DELS MENORS

Des de l’Ajuntament de Finestrat convoquen, un any més, les ajudes per a tots els xiquets/es menors de 3 anys que estiguen escolaritzats en guarderies o Escoles Infantils autoritzades per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Així va ser aprovat aquest matí en la Junta de Govern Local que va presidir l’alcalde, Juan Francisco Pérez.


L’any passat més de 20 famílies van resultar beneficiàries d’aquesta ajuda municipal que serà de 70€ mensuals per als xiquets/es nascuts en 2020, 50€/mes per als menors nascuts en 2019 i 30€/mes per als de 2018.
Aquest és el 4t any que l’Ajuntament finestratí convoca aquesta subvenció a la qual destina 20.000€ del pressupost municipal i que és compatible amb el bo infantil de la Generalitat.
En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “des del consistori som conscients de l’esforç que realitzen totes les famílies per a escolaritzar als seus fills menors de 3 anys i així ajudar-los a conciliar. A més, enguany, vivim una situació més complicada a causa de la crisi sociosanitària que ha causat la pandèmia. Per tant, un any més convoquem aquestes ajudes per a fer costat a les famílies amb les despeses d’escolarització en aquesta franja d’edat”. En aquest sentit l’alcalde va insistir en la voluntat del govern local d’atendre la demanda social com la que ha provocat la pandèmia “i mentre dure aquesta crisi l’Ajuntament convocarà ajudes socials”.
POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ