Finestrat convoca, un any més, la subvenció per a xiquets/es menors de 3 anys que participen en l’Escola Infantil d’Estiu EMUFI

Neteja dels Fons Marins de la Cala de Finestrat
04/07/2022
Llega el ESTIU CULTURAL a Finestrat con el concierto de la orquesta ADDA Sinfónica, el musical de Mary Poppins, flamenco en la Cala y circo en la urbanización Terra Marina
05/07/2022

Des de l’Ajuntament de Finestrat informen que ja s’ha convocat, un any més, la subvenció per a les famílies que han sol·licitat plaça a l’Escola Infantil d’Estiu “EMUFI” per a bebés menors de 3 anys.

El termini de sol·licitud estarà obert de l’1 al 10 de juliol. I es podrà formalitzar a l’Ajuntament (per Registre d’Entrada), a l’extensió administrativa de la Cala i també per seu electrònica (https://finestrat.sedelectronica.es)

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “com sabeu tots els estius ajudem les famílies a conciliar amb l’organització d’Escoles Municipals d’Estiu. Aquest passat dilluns van començar la seua activitat amb uns 300 escolars, a part dels quals van als campus esportius d’estiu. I aquest pròxim dilluns, dia 4, és el torn dels més xicotets, els bebés de 0 a 3 anys de l’Escola Infantil Municipal EMUFI. En aquest cas el cost de l’escolarització és una mica major perquè estem parlant d’una atenció més particular en tractar-se de bebés de tan curta edat. Per tant, amb la finalitat d’equiparar els preus que s’apliquen en aquestes escoles respecte a les escoles de 2n cicle Educació Infantil llancem una vegada més aquestes ajudes econòmiques que seran aproximadament de 30€ a la setmana”.

Aquestes ajudes es materialitzaran en l’ingrés de la quantia corresponent, 30€ a la setmana, la qual cosa contribueix al finançament parcial del cost del servei que és de 65€/setmana (incloent menjador).

POTS ESCOLTAR L’ALCALDE, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

Beneficiaris

Podran ser beneficiaris d’aquestes ajudes els/les alumnes de 0 a 3 anys empadronats a Finestrat (nascuts els anys 2019, 2020 i 2021) inscrits/as a l’Escola d’Estiu de l’Escola Infantil Municipal EMUFI i que complisquen els requisits establits en les bases reguladores.

Aquestes ajudes seran compatibles amb altres subvencions, ajudes o ingressos destinats a la mateixa finalitat sempre que, en concurrència amb aquestes, no supere el cost dels corresponents a l’educació com a servei subvencionat.

CONSULTAR BASES COMPLETES ACÍ

(GABINET PREMSA.30.6.2022)