Finestrat contractarà 4 empleats per a Atenció a la Ciutadania en el marc dels Programes EMPUJU I EXPLUS 2023

Aquest dissabte 1 de juliol comencen les activitats infantils gratuïtes a la Cala de Finestrat per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys
30/06/2023
Empieza el Curso de Monitor de Tiempo Libre infantil y juvenil en Finestrat
03/07/2023

L’Ajuntament de Finestrat anuncia la contractació de 4 persones, 2 places per a menors de 30 anys i altres 2 places per a persones de 30 o més anys. Es fa a través dels programes EMPUJU i EXPLUS 2023 del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA de la Generalitat i finançats pel Fons Social Europeu.

Són programes d’incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys EMPUJU 2023 (Avalem Joves) i per a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys EXPLUS 2023 (Avalem Experiència) per entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Aquestes persones faran labors d’atenció a la ciutadania en dependències municipals. Des de l’Ajuntament s’ha consignat per al programa EMPUJU, joves menors de 30 anys, 41.100 euros, i per al programa EXPLUS, 30 o més anys, 45.341’85 euros.

Per a optar a aquests llocs, els interessats han d’estar inscrits en l’Espai LABORA de la Generalitat Valenciana com a demandants d’ocupació. En el cas, d’aquells menors de 30 anys, han d’estar igualment inscrits en el Programa de Garantia Juvenil.

En paraules de la 1a Tinenta Alcalde i Regidora d’Ocupació Nati Algado, “l’ocupació és i continuarà sent una prioritat per a aquesta corporació. Des de fa anys treballem per a aconseguir entrar en aquests programes i enguany tornem a poder dir que ho hem aconseguit. Seran 4 persones que podran optar a una ocupació durant tot un any a jornada completa. Un treball que els reportarà més experiència en el món laboral i que segur els obrirà més possibilitats per a qualsevol futura ocupació. La nostra aposta per la formació i la inserció laboral serà ferma i des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local aprofitarem els programes públics de Generalitat com l’EMPUJU o l’EXPLUS sufragats amb fons europeus.”

ESCOLTA LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’OCUPACIÓ, NATI ALGADO, ACÍ

El contracte serà d’1 any de duració i a jornada completa.

(GABINET PREMSA 30.6.2023)