Finestrat contracta a una jove per als serveis de neteja viària

L’arribada del Nadal a Finestrat compta amb el suport solidari de l’associació britànica CHUMS
17/12/2020
Concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Finestrat
17/12/2020

L’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca, signatura el contracte amb una jove de Finestrat que s’incorpora hui als Serveis Tècnics de l’Ajuntament en les tasques de serveis de neteja viària.

La jove de 27 anys accedeix a un contracte temporal de 12 mesos a jornada completa mitjançant el programa AVALEM JOVES en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana a través del Fons Social Europeu que permet la contractació de persones entre 16 i 30 anys.

En paraules de l’alcalde, Juanfran Pérez Llorca, “hui és un d’aqueix dies que començar treballar de bon matí és una alegria per a aquest alcalde. Res és més satisfactori que signar un contracte de treball, fer-lo amb una persona jove, sabent que aquest és un dels col·lectius més afectats pel problema de la desocupació i més en l’actual circumstància”

ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALACALDE DE FINESTRAT, JUANFRAN PÉREZ LLORCA, ACÍ

L’Ajuntament de Finestrat s’havia acollit a aquest programa amb la petició d’una subvenció per a la contractació de 3 joves però des de la Generalitat enguany s’ha reduït la partida i solo s’ha pogut contractar a una persona. “Jo tinc una espineta clavada perquè podrien haver sigut 3 joves i no sols 1, degut per desgràcia a les retallades d’aquesta subvenció de la Generalitat Valenciana. Espere que el Govern valencià reflexione, faça una aposta de debò i que invertisca més fons al fet que l’administració local puga ajudar els joves i no tan joves a aconseguir un lloc de treball”.