Finestrat contracta 2 empleats per a Atenció a la Ciutadania en el marc del Programa EXPLUS 2023

Ordre del dia, sessió plenària ordinària, dilluns 31 de juliol, 12.30 hores, Ajuntament de Finestrat
29/07/2023
Comencen els treballs de neteja i poda de palmeres en les zones verdes de Finestrat
02/08/2023

L’Ajuntament de Finestrat ha contractat 2 persones a través del programa EXPLUS 2023 (Avalem Experiència) 2023 del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA de la Generalitat i finançats pel Fons Social Europeu.

Són persones desocupades d’almenys 30 anys i exerciren les seues funcions en entitats locals de la Comunitat Valenciana com en aquest cas és l’Ajuntament de Finestrat o les seues diferents dependències. Compliran funcions en atenció al ciutadà.

Des de l’Ajuntament s’ha consignat 45.341’85 euros per a aquest programa.

“Sempre ho diem, l’ocupació és i serà prioritat per a aquesta corporació. El nostre objectiu és treballar per a aconseguir això tipus de programes que incentiven la reinserció en el mercat de treball de persones adultes en situació de desocupació. És un treball durant tot un any a jornada completa que els reportarà més experiència en el món laboral i que els obrirà més possibilitats en el futur dins del mercat laboral. Experiència, reinserció i formació, tres pilars fonamentals per a garantir l’ocupació en la nostra localitat” va assenyalar la regidora d’Ocupació Nati Algado,

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE LA REGIDORA D’OCUPACIÓ, NATI ALGADO, ACÍ

El contracte serà d’1 any de duració i a jornada completa.

(GABINET PREMSA 31.7.2023)