Finestrat continua sumant establiments al segell de qualitat turística SICTED

Finestrat continua apostant per la cultura segura amb l’actuació de la Rondalla i el teatre “Lorca”
10/11/2020
25 de Novembre. Finestrat en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.
12/11/2020

Finestrat continua sumant empreses al compromís per la qualitat turística i compte d’això s’ha donat hui en la reunió de la Mesa de Qualitat Turística de Finestrat, organisme encarregat de supervisar que es compleixen els estàndards de qualitat exigits pel Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED).

Presidida per l’alcalde de Finestrat i màxim responsable de Turisme, Juan Francisco Pérez, i amb la participació del coordinador de la xarxa d’oficines de Turisme a la província d’Alacant, Ángel Murcia, la taula ha analitzat el treball d’implantació i renovació de les empreses i entitats públiques que opten enguany a les distincions SICTED.

En 2020 han sigut 8 establiments privats, a més de la Policia Local de Finestrat i de les diferents Oficines de Turisme del municipi, els que s’han proposat o han renovat però sobretot han superat satisfactòriament totes les proves i segueixen interessades a continuar amb el projecte.

El complex turístic i Centre BTT Nature Suites Puig Campana, els restaurants La Trattoria Lucciano i La Vaca Vieja i la cafeteria-pastisseria Nou Dolç 22 opten per primera vegada a la implantació d’aquest segell de qualitat. Els altres establiments, hotels Alone, Tropic Relax i La Cala i el forn artesà, El Forn d’Honorato, continuen superant els diferents cicles del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació. Enguany, donades les circumstàncies provocades per la pandèmia, tota la formació s’ha realitzat de manera en línia.

En paraules de l’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, “hui hem valorat el procés de formació, avaluació i aplicació d’un sistema que reafirma el compromís de Finestrat per promoure la competitivitat i la qualitat en el sector turístic. El nostre objectiu és aconseguir la satisfacció i la fidelització del turista que ens visita i he de confessar que, malgrat els temps que corren, hem tingut una molt bona resposta de les nostres empreses per a adherir-se a aquest programa que garanteix la qualitat dels nostres establiments.”

Les noves empreses que, de moment, ja s’han incorporat a aquesta formació són Bike Breaks, turisme actiu, l’agència Mika Viajes i l’hotel restaurant Vila Morena, encara que més empreses han expressat ja el seu interés per sumar-se a aquest programa de qualitat en destinació.

Qualsevol establiment turístic que vulga adherir-se pot posar-se en contacte amb les Oficines de Turisme de Finestrat o telefonant al 648 653 219. També es pot fer a través de la pàgina web de SICTED https://www.calidadendestino.es/ fent clic en Vull adherir-me.