Finestrat continua fomentant la creació de llocs de treball amb programes públics d’ocupació per a majors de 30 anys

Finestrat rep aquest cap de setmana a més de 4.000 persones amb motiu de la Costa Blanca Trails
19/11/2019
Daniel Jung i Jone Urkizu van guanyar ahir la carrera de 101Km de la Costa Blanca Trails
19/11/2019

L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, va donar hui la benvinguda al treballador que ha contractat l’Ajuntament a través de l’EMCORP, subvenció de LABORA destinada a la contractació de persones desempleades majors de 30 anys. L’operari començarà a exercir hui mateix les seues funcions com a mantenidor d’edificis en el departament municipal de Serveis Tècnics amb un contracte de 6 mesos de duració.

En aquesta recepció l’alcalde va manifestar la importància de continuar creant ocupació “en totes les franges d’edat perquè moltes persones són majors de 30 anys i parats de llarga duració. I amb aquests programes públics els donem l’oportunitat de reactivar la seua vida laboral”. En aquesta recepció l’alcalde va posar en valor la consolidació de la localitat com a motor de creació d’ocupació i oportunitats amb l’arribada de nombroses marques comercials. “No obstant això, volem reforçar les contractacions en l’Ajuntament a través d’aquestes ajudes públiques com aquest EMCORP i els fons europeus que van fer possible la contractació de 4 jóvens menors de 30 anys per al departament de Serveis Tècnics i també com a Administratiu durant 1 any”.

Portal d’ocupació on line
A més, totes les setmanes es publiquen ofertes d’ocupació de Finestrat i comarca tant en la pàgina web municipal com en les xarxes socials institucionals “que tenen una excel·lent acollida”, va assenyalar l’alcalde. “Per això, des d’ací llance un missatge d’ànim i esperança als desempleats majors de 30 anys perquè aquest Ajuntament seguirà avant amb accions de foment de l’ocupació i programes de formació i inserció laboral. Tant és així que les empreses contacten amb la nostra Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local per a cobrir els seus vacants de personal. Per tant, molt orgullós de la gran labor de la nostra AEDL i molt motivat per a continuar vetlant per aconseguir la millor situació laboral a tots els nostres veïns”.

(GABINET DE PREMSA. 15.11.2019)