Finestrat continua fent costat a les persones que busquen ocupació amb accions com el BUS LABORA

Finestrat acull el Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa
12/04/2022
L’Ajuntament de Finestrat edita el llibret de Cants sacres del nostre poble
13/04/2022

EL PUNT MÒBIL ESTARÀ APARCAT EN EL PASSEIG DE LA CALA DE FINESTRAT DE 10 A 18 HORES

La setmana vinent el Bus Labora fa escala a Finestrat. Serà el divendres 22 i el dissabte 23 d’abril en el passeig de la Cala de Finestrat i en horari de 10 a 18 hores. Aquest servei d’orientació laboral arriba a Finestrat impulsat des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local i gràcies a la signatura del conveni entre l’Ajuntament amb Labora i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

L’autobús fa parada a Finestrat dins el recorregut que realitza habitualment per aquells municipis on no hi ha oficina física d’Espai Labora. D’aquesta manera, sense necessitat de desplaçar-se a altres poblacions s’atén la ciutadania, prestant un servei personalitzat per a millorar l’ocupabilitat d’aquelles persones que busquen treball o que volen canviar d’ocupació. Entre els serveis que presten està la revisió del currículum, la renovació del DARDE, consultes sobre orientació laboral i cerca de formació.

“Amb aquesta iniciativa que, una vegada més, impulsa la nostra Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), l’Ajuntament continua fent costat a les persones en situació de desocupació mitjançant accions concretes de formació i inserció laboral. En aquest cas es tracta de l’autobús de LABORA que estarà en la nostra Cala els dies 22 i 23. I van més enllà amb cursos de formació de llocs molt demandats com a carnisseria, pescateria… i també amb el paper d’intermediació laboral que exerceixen entre les empreses que busquen cobrir vacants i les persones de Finestrat que busquen ocupació”, va informar l’alcalde i titular de l’àrea d’Ocupació, Juanfran Pérez Llorca.

Les persones interessades a acudir al Bus Labora poden acudir els dies 22 i 23 d’abril sense cita prèvia, al passeig de la Cala on està aparcat el bus, en horari ininterromput, de 10 del matí a 6 de la vesprada.

(GABINET PREMSA.12.4.2022)