Finestrat continua donant suport a la labor d’integració de persones amb discapacitat que porta avant el Centre Doble Amor

L’Agrupació Coral de Finestrat uneix la seua veu al concert solidari “Mil Veus per La Palma”
27/10/2022
Agenda esdeveniments Novembre 2022
03/11/2022

L’Ajuntament de Finestrat continuarà donant suport a la labor d’atenció a persones amb discapacitat que realitzen des de l’Associació Doble Amor. Així es va fer efectiu mitjançant la signatura del conveni de col·laboració entre l’alcalde de Finestrat, Juanfran Pérez Llorca i el president del Doble Amor, Casimiro Vila. En el moment de la signatura també va ser present José Manuel López, membre de la Junta Directiva, i la regidora de Benestar Social, María Llorca. Tal com estableix l’acord, amb aquesta col·laboració des de l’Ajuntament aportaran 3.000€ per a donar suport a l’organització de programes i activitats destinats a fomentar la integració social i la inserció laboral dels usuaris d’aquest Centre, persones amb discapacitat intel·lectual i funcional de la Marina Baixa.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE

Al final de l’acte la regidora, María Llorca, va indicar que “des de l’Ajuntament i concretament des del departament de Benestar Social mantenim el nostre suport al Centre Doble Amor. L’any passat va ser el 1r que signàvem aquest acord. I ho hem tornat a fer, tal com ens vam comprometre en el seu moment, amb una aportació econòmica de 3.000€. Per a nosaltres és molt important la labor que fan des del Doble Amor per les persones que tenen alguna discapacitat i, sobretot, l’enorme esforç per assegurar-los un futur laboral”.

El Centre Ocupacional Doble Amor porta en funcionament més de 40 anys. Des de les seues instal·lacions es preocupen que els usuaris gaudisquen de tots els seus drets a l’educació, rehabilitació i desenvolupament de les seues capacitats facilitant la seua màxima integració social i proporcionant una formació especialitzada integral amb la finalitat de potenciar l’autonomia d’aquest col·lectiu per a la seua inserció en l’activitat laboral. En l’actualitat atenen a prop de 52 persones amb diversitat intel·lectual i funcional.

(GABINET DE PREMSA (24.10.2022)