Finestrat continua creixent i generant ocupació amb l’obertura de BRICOMART en el seu bulevard comercial

El Museu de Finestrat acollirà l’exposició del 50é aniversari de la refundació del Centre Musical Puig Campana
04/11/2020
L’Ajuntament continua fomentant la creació de llocs de treball amb el Programa EMCORP 2020
06/11/2020

MÉS DE 100 LLOCS DE TREBALL I MÉS DE 7.000M2 DE SUPERFÍCIE EN LA PRIMERA BOTIGA QUE LA SIGNATURA FRANCESA OBRI A LA PROVÍNCIA

Finestrat continua creixent a nivell empresarial amb l’obertura de BRICOMART, signatura francesa especialitzada en el subministrament de materials de construcció i reforma. L’alcalde, Juan Francisco Pérez al costat de diversos edils de la corporació com la regidora d’Empresa, Donna Rebecca Plummer, va visitar el nou establiment que ha obert les seues portes hui en el bulevard comercial amb més de 7.500 m² de superfície i una plantilla de més de 100 empleats.

En paraules de l’alcalde, Juan Francisco Pérez, “hui és un dia molt feliç perquè una marca de prestigi com Bricomart ha obert a Finestrat. I amb aquesta obertura, més de 100 persones comencen en un nou lloc de treball perquè, com sempre dic, l’ocupació és la millor prestació social que existeix”. En uns moments tan complicats a causa de la crisi sociosanitària “Finestrat no per a. Continuem atraient inversió i treball gràcies a empreses com BRICOMART que han apostat per la nostra localitat”, va indicar l’alcalde. “De fet, hem aconseguit que la marca Finestrat es consolide com un dels millors bulevards a la Comunitat Valenciana. Estic convençut que BRICOMART ha triat la millor ubicació possible per a implantar el seu negoci i els desitge molta sort”. L’alcalde també va aprofitar per a felicitar els empleats municipals “que amb la seua eficàcia fan possible l’agilitat en la construcció i tramitació d’aquestes obertures”.

POTS ESCOLTAR LES DECLARACIONS DE L’ALCALDE ACÍ

 

El gerent de BRICOMART, José Antonio Mut, va explicar que l’elecció de Finestrat per a implantar aquesta gran superfície va vindre motivada “perquè és una àrea molt consolidada a nivell comercial, de gran projecció empresarial, amb operadors molt importants ja consolidats i amb un important moviment urbanístic i de reformes perquè el nostre principal perfil de clients són els professionals de la construcció”.

La botiga BRICOMART de Finestrat és la primera que obri la signatura francesa a la província d’Alacant i la 3a a la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un dels establiments amb majors dimensions del Bulevard de Finestrat, amb més de 7.000 metres de superfície, situat al Parc de Mitjanes la Cala d’INURBAN, al costat de grans marques com Decathlon o Maisons du Monde. “Per tant, és un exemple que les empreses continuen triant Finestrat i, malgrat la crisi, el nostre municipi continua creixent i generant ocupació”, va concloure l’alcalde. De fet, per a pròximes dates està prevista l’obertura de noves marques vinculades al sector del moble i la decoració.

 

(GABINET PREMSA. 4.11.2020)